Sisata i guzata
Well-known member
Aj pretjerujete sad jbt umislit cu se i onda ce Marijole imat posla da mi ispuse ego...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao mi je u pp da se šaliPa Marijole te preporucio
Rekao mi je u pp da se šali
Ma znam, ali trenutno me mlađe zanimaju.Nije se salio... I ja mislim venty da profesionalniju uslugu neces dobit nigdje.. Kazem PROFESIONALNIJU..
Zvala bi te u utorak ali sam pozvala oldija i iskreno on mi je vise drustvo za toMa znam, ali trenutno me mlađe zanimaju.
Za što?Zvala bi te u utorak ali sam pozvala oldija i iskreno on mi je vise drustvo za to![]()
Koji je tvoj maternji jezik?Ajd deda reci st suma u ponudi umjesto sto tu ta srculencs daješ jebala te srculenca
A vec sam rekla oldiju... Za izlazak...Za što?
Hrv al držim mob u jednoj ruci a drugom pridržavam glavu koja je klonula jer mi se spavaKoji je tvoj maternji jezik?
A jbg jesmo mi bliže godinamaA vec sam rekla oldiju... Za izlazak...
Ali Oldie mi je po stilu zivotaA jbg jesmo mi bliže godinama![]()
Ako želiš malo promjene stila jednom pozovi meneAli Oldie mi je po stilu zivotaiako ne slusa narodnu muziku...
Ja sam drugo... Ali djevojke nisu u toj prici.,Ako želiš malo promjene stila jednom pozovi mene![]()
Tekma.Za što?
Nisam shvatioJa sam drugo... Ali djevojke nisu u toj prici.,
Necu biti samo jaNisam shvatio
Bit će teško, Škoti su panjevi ali imaju srca i snage. Ako ih ne probijemo u razumnom roku bojim se panike...Tekma.
Misliš i tvoje prijateljiceNecu biti samo ja
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |