Patak
Well-known member
Jok Enes Kišević
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok Enes Kišević
Evo vidjela sam pisi... Znas da me zanima samo ako pises o Marijolu... Sve ostalo samo pisi, ne opravdavaj se...Jesi. Možemo ali opet će vidjeti da se dopisujemo
![]()
Mene ne zanima što tebe zanimaEvo vidjela sam pisi... Znas da me zanima samo ako pises o Marijolu... Sve ostalo samo pisi, ne opravdavaj se...![]()
Ma nemas brige... Samo sam se nadovezala na ono "vidjet ce da se dopisujemo"... Samo daj...Mene ne zanima što tebe zanima![]()
Evo opet mi kvariš spontanost, požuruješ meMa nemas brige... Samo sam se nadovezala na ono "vidjet ce da se dopisujemo"... Samo daj...![]()
Onda polakooo... Imas vremena...Evo opet mi kvariš spontanost, požuruješ me![]()
Bar tri cetiri dana da se izludujemo nas dvije...Venty ides za Split ovo ljeto? Ja sam promijenila plan.... Ici cu se vidjet sa MST, a onda produzujem za Albaniju...
Ne idem, možda u ZadarVenty ides za Split ovo ljeto? Ja sam promijenila plan.... Ici cu se vidjet sa MST, a onda produzujem za Albaniju...
Mene uhvatio mood putovanja opet... Sto dalje bih... Tamo gdje jos nikad nisam bilaNe idem, možda u Zadar
Ista sve zena, ne znam zasto to rade. Preglupo mi je to. Al to radi agencija a ne ona. Ona cak ni ne zna ima od agencija koje pise na EGEMad Max jesu Elena, inesa i neli ista zena... Samo su stavili razlicito ime
E i hoce Gemma penziju tu docekatIsta sve zena, ne znam zasto to rade. Preglupo mi je to. Al to radi agencija a ne ona. Ona cak ni ne zna ima od agencija koje pise na EGE
Jako draga zena, barem moje iskustvo je bilo takvo.
Btw ja sam bio s NelliMad Max jesu Elena, inesa i neli ista zena... Samo su stavili razlicito ime
Otkad je bila sa plovkom ne ide nazad...E i hoce Gemma penziju tu docekat![]()
Gemma ti je u Barceloni, gdje zivi vec jaaako dugo. I odmara zasluzeno hahaaha. Ne znam zasto je oglas i dalje tamo. Da je bar ovdjeE i hoce Gemma penziju tu docekat![]()
Mozda je to plovak stavio oglas opetOtkad je bila sa plovkom ne ide nazad...
Ma neceee sakrit cemo se u inbox , tiho cemo pricatJesi. Možemo ali opet će vidjeti da se dopisujemo
![]()
Zaboravili su je....Gemma ti je u Barceloni, gdje zivi vec jaaako dugo. I odmara zasluzeno hahaaha. Ne znam zasto je oglas i dalje tamo. Da je bar ovdje![]()
Ajme sto bi sad rekla za Zadar a ne smijemNe idem, možda u Zadar
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |