Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vatrena, a ono Zoran sjedi i tipka iz Pančeva, klatno donje mjestašce malo s 5 ljudi, plus tetka njegovaVidi čuda, evo nam još jedan ženski profil koji nas sve želi upoznati i zahvalna je na tom iskustvu
Niču brže od ovih živih mrtvaca.
Masa, kristinka irena i vatrena...Vidi čuda, evo nam još jedan ženski profil koji nas sve želi upoznati i zahvalna je na tom iskustvu
Niču brže od ovih živih mrtvaca.
Zasto si tuzna?Dobro ljudi jel dosta vise?
Ko i svaki dan jebali bi sig, a ona neda pa se dure.O čemu raspravljate?
Zasto si tuzna u ovoj noci ljubavi mojaZasto si tuzna?
Zasto si tuzna u ovoj noci ljubavi moja
zasto su placne tvoje plave oci
u ovoj tihoj prolecnoj noci
Uzmi sve
sto ti zivot pruza
danas si cvet
sutra si uvela ruza
I tako dalje
Treba vidit jesu li prave žene ili su neki likovi koji sjede i čekaju bonoveUh kako kod tolike ponude odlučit koju ću jebat.
Kakva sad konobarica tebe spopala i zasto ja ne znam ništa o nikakvoj konobariciDobar dan.
Sta ima ljudi?
Opet prepucavanja?
Di je ona nova crvena konobarica? Dala otkaz?!
Prerano mi je za citati ove glupe aforizme. Odoh piti kavu u svoj cosak u miru i tisini.
Već lagano imam šta mi sve govorišZnaci shvatila sam zasto me admin blokira od 19 do ponoci...
Venty mu se zalio da ima traume od mene navecer na forumu![]()
Ali sve sto kazem mislim... Jednostavno je samnom...Već lagano imam šta mi sve govoriš![]()
Laži. Reci da imam ono neštoAli sve sto kazem mislim... Jednostavno je samnom...
Ne umem.... Nemoj da zamjeris...Laži. Reci da imam ono nešto![]()
Penis?Laži. Reci da imam ono nešto![]()
Meni su sve lijepeJa bi petu u drugom redu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|