Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ni ti blesava, samo skines naramenice i sve sta ostaje na meni je majica, naravno ako ne obucem gace.
Moram zaraditi nekako na tvom broju hihiJa sam se kladila u cipele da cu dobit tvoj broj... I dobila sam... Ali ne i cipele
Eee molim te tako dodiNisi ni ti blesava, samo skines naramenice i sve sta ostaje na meni je majica, naravno ako ne obucem gace.![]()
Jos da mi se digne na putu do tebe ko ce tako hodat okoloEee molim te tako dodi![]()
Ih kolko se puta meni digao pa lijepo staloženo išao ulicom ko ds ništa nije biloJos da mi se digne na putu do tebe ko ce tako hodat okolo![]()
Posudim ti manduru ako hocesJoj ko da će ona gledat , a možeš se prepustit. Bude ti ga ocjedila. Eto ljudi plaćaju Marici u Dubravi a ženska ima kolko 60+ sigurno a ti bi dobio za dzabe to
Posudi mu Sig.Posudim ti manduru ako hoces![]()
Otvoris telekom firmu, prodas prepaid kartice ljudima koji trebaju broj od SiG i uz to im das broj na kojem fale zadnja 3 broja.Sig kako da zaradim šta para na tvom broju kad toliko napaljenih na tebe
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|