onaj_tamo
Well-known member
Nekome su bankomati za podizanje novca, nekom za polaganje.Nije dzabe Mod nazvao klijente "bankomati"![]()
Ma bitno je da se novci vrte, ostalo je nevazno

Nije puno Mod pogrijesio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekome su bankomati za podizanje novca, nekom za polaganje.Nije dzabe Mod nazvao klijente "bankomati"![]()
ma ćešće me babe pitaju a kod koga idete, taman da me razjebuJesi se vise puta okrenuo ili ostao? Hahah jos te pitaju jel znas di je taj i taj broj, mozda i oni idu na istu adresu![]()
tko ima jači tricepsKako se rješava kad dođete zajedno na vrata...par nepar...škare, papir, kamen...tko ima većega????
A joj ..ja sam ima situaciju da nas je 4 muska bila istovremeno u stanu ....a nismo znali jedni za druge...Da je bilo kreveta, vjerovatno bi bio netko ispod![]()
joj nešto slično se meni desilo, čekao u sauni...Desilo se... U kranjcevicevoj jos ali ne meni vec drugoj... A drugi je cekao u kupaonici a za sretnika koji je jebo nema tusiranja...![]()
Kad i kako ste saznali da vas je 4?A joj ..ja sam ima situaciju da nas je 4 muska bila istovremeno u stanu ....a nismo znali jedni za druge...
A joj ..ja sam ima situaciju da nas je 4 muska bila istovremeno u stanu ....a nismo znali jedni za druge...
Kada su cure primile iduceg ...a to bila murija...e onda su nas iz soba sviju sakupili u dnevni... da provjere jesmo li svodnici....a scena kad su kazali da svi idemo u postaju...Kad i kako ste saznali da vas je 4?![]()
godinu dana poslije toga nisam išao...joj nešto slično se meni desilo, čekao u sauni...
A vi bili musterije, usput i vojaeriKada su cure primile iduceg ...a to bila murija...e onda su nas iz soba sviju sakupili u dnevni... da provjere jesmo li svodnici....a scena kad su kazali da svi idemo u postaju...
ma frendovi iz susjedstva i inače dođu na kavu, nije valjda sumnjivo što kavu piju goli i nauljeni?? ma nijeA vi bili musterije, usput i vojaeri![]()
Omg.. Ma dno dna...Kada su cure primile iduceg ...a to bila murija...e onda su nas iz soba sviju sakupili u dnevni... da provjere jesmo li svodnici....a scena kad su kazali da svi idemo u postaju...
Rađe bih hodao okolo zgrade ili pio kavu u kafiću do nego čekao u kupaoniOmg.. Ma dno dna...
Krivooo, možda babe isto nešto nude...ma ćešće me babe pitaju a kod koga idete, taman da me razjebu
mila majka moje čekanje u sauni (sauna nije radila)....a čeko bi ja u sauni pola dana i to nek prži na maksimumu....bježi jeboteOmg.. Ma dno dna...
Eto se kaze "u pogresno vrijeme na pogresnom mijestu"Omg.. Ma dno dna...
meni nisu ali mogućeKrivooo, možda babe isto nešto nude...![]()
Da ne čekaš kod male odeš kod babe na čekanjeKrivooo, možda babe isto nešto nude...![]()
Jel ostave štogod za čitat? Gloriju, Jutarnji?Rađe bih hodao okolo zgrade ili pio kavu u kafiću do nego čekao u kupaoni![]()
a babe obično dobro i kuhaju...pa ručak prije akcijeDa ne čekaš kod male odeš kod babe na čekanje
a jel bi u sauni?Rađe bih hodao okolo zgrade ili pio kavu u kafiću do nego čekao u kupaoni![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|