Sisata i guzata
Well-known member
Ahaa.. Pronadjete neke slike na netuja ne nosim ribu kući. samo ulovi ,poslikaj i pusti je nepovređenu natrag u vodu.čudno bi joj bilo da donesem ribu hahah

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahaa.. Pronadjete neke slike na netuja ne nosim ribu kući. samo ulovi ,poslikaj i pusti je nepovređenu natrag u vodu.čudno bi joj bilo da donesem ribu hahah
lisica i vještica si tiAhaa.. Pronadjete neke slike na netu![]()
Moš se ne miješati, kao što ja kad se ti i Marijole svađate.Ovdje nema "strana"..., a inace stojim uvijek na strani onoga tko je u pravu.
To je nesto posve deseto... A i zaista si se pokazao tada... Stvarno si stajao u moju obranu...Moš se ne miješati, kao što ja kad se ti i Marijole svađate.
Realno, tada sam bila jedina s mudima tu...To je nesto posve deseto... A i zaista si se pokazao tada... Stvarno si stajao u moju obranu...
Ni ne znam te.Pa ovdje nema svadjanja, znaci prvo govoris da ja nekoga savjetujem u vezi tebe, sada moje komentare usporedjujes s svadjanjem, sta je sljedece ? Smjesno je koliko me zelis ocrniti i predstaviti da sam neka negativna "zlocesta" osoba...
Znaš.Ni ne znam te.
Možda je Thirstin.
Koja paranoja...Možda je Thirstin.
Nemam ni ja kvacice... A i patku bi bilo bolje da ih nemaZabrijali su do jaja. Hahaha
S njim sam se svađao dan prije je nestao s foruma.Koja paranoja...
Ti umislis da se svakim svadjas tko je dobar sa mnomS njim sam se svađao dan prije je nestao s foruma.
Struktura teksta i stilsko izražajna sredstva su te brzo odali a kvačice su tu manje bitne...S obzirom da radim u drzavi gdje je francusko govorno podrucje, istu takvu tastaturu koristim na laptopu, jel vam to znaci nesto ?
Možda mi nije to zaboravio.Ti umislis da se svakim svadjas tko je dobar sa mnom![]()
Buuuu... Twistin osvetnik ili kako vec... Sad ce me izjebat za osvetu tebiMožda mi nije to zaboravio.
Di je on u Istri.Buuuu... Twistin osvetnik ili kako vec... Sad ce me izjebat za osvetu tebi![]()
Venty napada nevine, a ja iscekujem klijentau jebote,ko bi rekao do kuda to ide haha. sigi poubijat će se ljudi radi tebe
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|