Johann Sebastian Bach
Well-known member
Onda ću ja to stilizirati na frizuru tzv. hitlerovku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bas zanimljivo i neobicnoOnda ću ja to stilizirati na frizuru tzv. hitlerovku.
Ma nema veze, ti si mi inspiracija... A kad dovoljno narastu pofarbat cemo ih u ridje kanom...Izgubit ćeš klijente, većina ih voli goluždravu kožu.
Da, i valjda jedini koje ograničio profil za gledanje...Ma Bach... Pogledam i vise nije prisutan
Da i ja sam htjela otvorit...Da, i valjda jedini koje ograničio profil za gledanje...
Bas je misterijaDa i ja sam htjela otvorit...
Ja otvaram tudje profile da vidim koliko postova i reagirana imaju.Da i ja sam htjela otvorit...
Ja sam isto htjela vidjet sta je pisao dosad i pratiteljeJa otvaram tudje profile da vidim koliko postova i reagirana imaju.
Top... A mozes i brcice iznad picke napravit
Najjace mi je ono da sljedeca zena mora biti spremna za radjanje bar trojke...Bach, Bach, nismo mi perzvenjaci![]()
Apsolutno, treba popraviti natalitet. Izumiremo.Najjace mi je ono da sljedeca zena mora biti spremna za radjanje bar trojke...
I to ne sa kurvama koje imaju manje od 6/10 ocjenu... Jer ce dijete ispast ruznoApsolutno, treba popraviti natalitet. Izumiremo.
Eto... Imam vec dva klijenta koja volefrizurica je zakon
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |