Sisata i guzata
Well-known member
I objasnjenje. Koje ti nisam bila duzna dati al ipak jesam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije reklama jer ne mislim nikoga pustiti.Ispricavam se. Krivo sam se izrazio. Samoreklama![]()
ma samo chatamo..duzni si nismo...I objasnjenje. Koje ti nisam bila duzna dati al ipak jesam...
Eto... Cisto da si upucen...ma samo chatamo..duzni si nismo...
NazalostDapace, ja radim SVAKI jebeni dan i nemam vremena za nove
Ma sve ok.. sombi, ventura, oldie....................Nije reklama jer ne mislim nikoga pustiti.
Lažeš, prekjučer si bila slobodna i još nikoga i nisi imala taj dan...Dapace, ja radim SVAKI jebeni dan i nemam vremena za nove
Dobro homo... mora zena odmorit valjda??Lažeš, prekjučer si bila slobodna i još nikoga i nisi imala taj dan...
Cekaj mislis u nedjelju eeee u nedjelju sam bila freeLažeš, prekjučer si bila slobodna i još nikoga i nisi imala taj dan...
Ne trudim se evo majke mi... Ionako necete kupit...Ma sve ok.. sombi, ventura, oldie....................
Ne kuzimo se. Meni je drago sto ti imas nove. I stare i stalne i povremene. Samo nam ne mozes prodat pricu. Mislim, mozda se prodaje...
Eto vidiš da ne radiš svaki danCekaj mislis u nedjelju eeee u nedjelju sam bila free
Pardon, umjesto m ide b ili biDobro homo... mora zena odmorit valjda??
I stavit cu link.. Evo majke miEee u cetvrtak cu oglas objavit![]()
Svaka roba ima svog kupca. Svaka prositutka nade svog klijentaNe trudim se evo majke mi... Ionako necete kupit...
Def...Svaka roba ima svog kupca. Svaka prositutka nade svog klijenta![]()
Da rijesimo misteriju... Doduse nece bit broja kad izbrisemI stavit cu link.. Evo majke mi
Ima koji profi fotograf tu? Stavljaju mi se profi fotkiceEee u cetvrtak cu oglas objavit![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|