Sisata i guzata
Well-known member
#neobicnomirno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak zasto sam ja na tebi morala izgubit okladu.....#neobicnomirno
Kud na meni bašPatak zasto sam ja na tebi morala izgubit okladu.....
A nisamPatak zasto sam ja na tebi morala izgubit okladu.....
Patak - od danas uplaćujes 6 kn dnevno maserki , pričao ili ne pričao , tako smo se ovdje dogovorili . Mislim da to nije puno s obzirom sto si joj sve prigovorioKud na meni baš
poslao mi je brojPatak - od danas uplaćujes 6 kn dnevno maserki , pričao ili ne pričao , tako smo se ovdje dogovorili . Mislim da to nije puno s obzirom sto si joj sve prigovorio![]()
Hahaha stvarno?poslao mi je broj![]()
Haha ako niste do 5 ujutro da obori moj i tvoj rekord nista se ne racunaDa, pisemo na wap![]()
Nadam se da necemo toliko dugo onda mi treba i torbaHaha ako niste do 5 ujutro da obori moj i tvoj rekord nista se ne racuna![]()
Jaoo zaboravih ti slike poslat od zenaHaha ako niste do 5 ujutro da obori moj i tvoj rekord nista se ne racuna![]()
Nemoj zaboravit, sad me patka uzela na redJaoo zaboravih ti slike poslat od zenaposli cu
![]()
Uz dobre cipele i torbu ide i nakit nemoj bit skromnaNadam se da necemo toliko dugo onda mi treba i torba![]()
Cartier samoUz dobre cipele i torbu ide i nakit nemoj bit skromna![]()
Eee sad se nikom necete javljati vas dvojeNemoj zaboravit, sad me patka uzela na redo jebem ti Marijole..
Meni samo japanke nek netko vise posalje ..litoo ideeeNadam se da necemo toliko dugo onda mi treba i torba![]()
Necu stic brijem vise od togaEee sad se nikom necete javljati vas dvojeja cu slat slike a ti ces opaliti seen
![]()
Uzicat cemo Mareta, on je dobar covjekMeni samo japanke nek netko vise posalje ..litoo ideee
Zauzvrat cu mu kupit dva upaljačaUzicat cemo Mareta, on je dobar covjek
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |