Sisata i guzata
Well-known member
Jesam i to vise puta, cak sam trazila moda da vas odblokiradok su mene vrijeđali nisi rekla ništa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam i to vise puta, cak sam trazila moda da vas odblokiradok su mene vrijeđali nisi rekla ništa
znači zbog tebe me odblokirao? a zašto me blokirao?Jesam i to vise puta, cak sam trazila moda da vas odblokira
Zato jer ste ga vrijedali... I jer je rekao da ste dosadniznači zbog tebe me odblokirao? a zašto me blokirao?
misli da je on prvi počeo vrijeđati. ma nema vezeZato jer ste ga vrijedali... I jer je rekao da ste dosadni
Haha a takvih je bilo dosta makar naša SIG to ne želi priznatiHalicunacije su gadna stvar...
Nemozes valjda popamtiti sve koji su se okretali na vratima![]()
supačObozavanje![]()
Bio si blokiran na jedan dan, to se zove hladjenje, ponekad je dobro stati na loptu, ohladiti, smiriti strasti i razmisliti o svemumisli da je on prvi počeo vrijeđati. ma nema veze
Ja radim samo i iskljucivo s gospodom... Korektan fer odnos me doveo do te pozicije...Haha a takvih je bilo dosta makar naša SIG to ne želi priznati
SiG je jako dobra cura, puna emocija i empatije prema ljudima i životinjama . Nemoj ju vise vrijedjati i ponižavati , smirujem samog sebe i puštam i dalje komunikaciju , ali ako nastaviš dalje na ovakav način , morat ću te zamoliti da se vratiš tamo odakle si došao ili pobjegao.Haha a takvih je bilo dosta makar naša SIG to ne želi priznati
onda si morao ohladiti i sebeBio si blokiran na jedan dan, to se zove hladjenje, ponekad je dobro stati na loptu, ohladiti, smiriti strasti i razmisliti o svemu![]()
Uglavnom sam vrlo hladan u promišljanjima , osim u krevetu s nekom zgodnom curkomonda si morao ohladiti i sebe
haha znao samMorala sam se nasmijat na ovo![]()
Tako - tako, bilo je i zabavnijih dana ovdjeda. svi će se posvđati na kraju. ma pustimo to. kako si mi ti oldy?
bilo jeTako - tako, bilo je i zabavnijih dana ovdje
Jel ja vama govorim da ste zla pokvarena osoba i slicne stvari? NE. zato jer ja argumentirano iznosim stavove, ne iskaljujem frustracije.Hajde Mod povuci malo ručnu, pusti neka se iznose stavovi, pa ovo je forum a njegova svrha je iznošenje i sukobljavanje mišljenja. I ako je itko ovdje ne pljuje to je Somy. Premda imam osjećaj da su neki danas dobrano iskapili bocu žestice i trebali bi se pozabaviti mjerenjem maligana.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|