Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ideju za još jednu temu, ali ne smijem sad.Pa Ventura je pokrenuo teme na ovom forumu, otvoren je bio, komunikativan a nakon iskustva s tobom, bolje rečeno nakon tvoje tortutre, jednostavno je izgubio maštu, inspiraciju...
Daj otvoriiiiiImam ideju za još jednu temu, ali ne smijem sad.![]()
I samo ti onda odlucujes tko ce tamo moci pisatiDaj otvoriiiii
Opaaaa !I samo ti onda odlucujes tko ce tamo moci pisati
Mod jel se veselisOpaaaa !![]()
Plješćem ko foka kad joj baciš srdeluMod jel se veselis
Nisi krivo stisnuo, to ti je u podsvijesti , čovjek automatski radi u biti ono što voliMod...krivo stisnuh
Dobro ima istine al ako dodu djeca...Ja cu samo reci da kod mene nema nikakvih potpisa upisa i ostalig, realno ako se dvoje voli onda im papir na kojem ce pisati da su oni u braku ni ne treba. Oldie trebao si pametniji bit![]()
Pa kaj djecu upises kak hoces po ocevom majcinom ili sa oba prezimena sve je stvar dogovoraDobro ima istine al ako dodu djeca...
Nije stvar papira, papir je samo lako zapaljiv i lako poderiv materijal, ali ljudi smo i ako sam čovjek držim do svoje riječi. Ljudi se drže za riječ a stoka za rogove...Ja cu samo reci da kod mene nema nikakvih potpisa upisa i ostalig, realno ako se dvoje voli onda im papir na kojem ce pisati da su oni u braku ni ne treba. Oldie trebao si pametniji bit![]()
Za rijeci ti ne treba papir nego glasniceNije stvar papira, papir je samo lako zapaljiv i lako poderiv materijal, ali ljudi smo i ako sam čovjek držim do svoje riječi. Ljudi se drže za riječ a stoka za rogove...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|