Sisata i guzata
Well-known member
Ninja ubaci se u biznis malo tu, nemoj samo picku trazit

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt ti si bipolaran...Nisan ja Jura niti Juraj Dalmatinac. Pogrišila si. Reka san ti već mani se vinjaka loše utiče na te.
Haha a jbg volim pičku kaj ćuNinja ubaci se u biznis malo tu, nemoj samo picku trazit![]()
Iskreno mi zao sto niste zavrsili zajedno...E pa kad ste se meni ismijavali za Mariju, evo vam sad žena![]()
A lijepo nam je krenuloIskreno mi zao sto niste zavrsili zajedno...
Ja mislim da je njoj doslo vrijeme da se smiri uz tebe, evo majke mi..A lijepo nam je krenulo
Ma nebi ona ostavila ovaj hobi hahaJa mislim da je njoj doslo vrijeme da se smiri uz tebe, evo majke mi..
Ha i ja sam mislila da se nikad necu zaljubit vise i eto zlo i naopako...Ma nebi ona ostavila ovaj hobi haha
Ako misliš na depresiju ,a skužaj ponašanje nekih pojedinaca me baca ponekad u depresiju.Jbt ti si bipolaran...
Najlipše je kad je čovjek zaljubljen, Eto ti Ninja živući primjer. Niti se sekira niti brige niti pameti i boli ga kurac što palme ne rastu u Zimbabveu.Ha i ja sam mislila da se nikad necu zaljubit vise i eto zlo i naopako...
Ili da ja poludim uz nju. Nađemo se na pola puta.Ja mislim da je njoj doslo vrijeme da se smiri uz tebe, evo majke mi..
Zašto zlo pa jel ti lijepo sa dečkom jel te voli ?Ha i ja sam mislila da se nikad necu zaljubit vise i eto zlo i naopako...
To uvijek dođe kad se najmanje nadaš...Ha i ja sam mislila da se nikad necu zaljubit vise i eto zlo i naopako...
Treba si ti davno njoj uletit i oženit je i sad bi imali već imali djecu. Bilo bi ti lipo ,a ne ko mom legi što ima 2 fačukaZašto zlo pa jel ti lijepo sa dečkom jel te voli ?
Dobro si govorio... Ako se sjecas...i bogami u osobu u koju se najmanje nadas....To uvijek dođe kad se najmanje nadaš...
Volimo se mi...Zašto zlo pa jel ti lijepo sa dečkom jel te voli ?
Tebi ne treba punoIli da ja poludim uz nju. Nađemo se na pola puta.
Divno si nam predstavio Africki kontinent, hvala ti na tomeNajlipše je kad je čovjek zaljubljen, Eto ti Ninja živući primjer. Niti se sekira niti brige niti pameti i boli ga kurac što palme ne rastu u Zimbabveu.
Usput evo fun fact za Zimbabve Republika Zimbabve je zemlja koja se nalazi u južnom dijelu Afričkog kontinenta, između Viktorijinih slapova, jezera Karibe, rijeke Zambezi na sjeveru i rijeke Limpopo na jugu. Zimbabve graniči s Južnoafričkom Republikom na jugu, Bocvanom na zapadu, Zambijom na sjeveru i Mozambikom na istoku. Glavni grad je Harare. Ovi slapovi su ključni. Znači Viki ima i slapove. Sad kad je Ninja odvede tamo drugi put
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|