Carla95
Active member
ja ti kažem ta žena ima težih problema, frustracije i zavist ju opako muče, nema život pa ga provodi ovdje i svuda je imaKaj si se morti opet našajbala? Nego jel ima v Zagrebu kakva normalna cafuta?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ti kažem ta žena ima težih problema, frustracije i zavist ju opako muče, nema život pa ga provodi ovdje i svuda je imaKaj si se morti opet našajbala? Nego jel ima v Zagrebu kakva normalna cafuta?
Ma neNinja STA si vec zaboravio slatkicu kad si se prebacio na Carlu
Mozda ljubomorna na tebeja ti kažem ta žena ima težih problema, frustracije i zavist ju opako muče, nema život pa ga provodi ovdje i svuda je imaal nažalost još će ona cut za mene, brzo ću ja u Metropolu
![]()
Drzi se jedne i sarmiraj ju a ne ti lutas malo ova malo ona izvoditi CES na kraju kod obje
Ako nisi primjetio, taj se prebacuje na svaku. Viki mu ne radi, a mora nekako tugu liječit. Zadnji je bio federer s njom i otada je nema. Gdo zna kak ju fukal, pa se ova povukla.Ninja STA si vec zaboravio slatkicu kad si se prebacio na Carlu
kolko sam skužila ljubomorna je na svaku, vlada forumomMozda ljubomorna na tebe
Rekla mi slatkica da se moramo hitno upoznat i ja joj se javim na pp a ona se nejavlja jbgDrzi se jedne i sarmiraj ju a ne ti lutas malo ova malo ona izvoditi CES na kraju kod obje
Vjerojatno su divljaci rastavili Viki pa joj treba sada da dode sebiAko nisi primjetio, taj se prebacuje na svaku. Viki mu ne radi, a mora nekako tugu liječit. Zadnji je bio federer s njom i otada je nema. Gdo zna kak ju fukal, pa se ova povukla.
Jbg mozda te testira da vidi jel bi samo nju il' si ko pcela s cvijeta na cvijetRekla mi slatkica da se moramo hitno upoznat i ja joj se javim na pp a ona se nejavlja jbg
To je dobro kad ima kome doći. Kao što sam reko već jednom najbolje je da dodeđ sebi dok još imaš komeVjerojatno su divljaci rastavili Viki pa joj treba sada da dode sebi
Vutekla sig ju poterala. Moral buš je iti iskati.Slatkice gdje si
Zavist na adminov fejk profilja ti kažem ta žena ima težih problema, frustracije i zavist ju opako muče, nema život pa ga provodi ovdje i svuda je imaal nažalost još će ona cut za mene, brzo ću ja u Metropolu
![]()
Jura bio si simpaticniji dok si bio dalmatinacVutekla sig ju poterala. Moral buš je iti iskati.
Zavist na adminov fejk profilSig zakaj si slatkicu poteralaZavist na adminov fejk profil![]()
![]()
Laki je malo nervozan.lijep pozdrav ti želim, i prestani me vise spominjat, od sutra me nema vise fala bogu, ovaj forum je pre loš![]()
Nisi upravu. Upoznao dam madlsu cura i nema botova. Sve slike su prave i nema fake profilaSperminator je napisao(la):
Pa taj seeking je tek žešće bačen novac 100 eura mjesečno za članstvo i kontaktiraš botove, a te koje "nisu kurvetine" nađeš besplatno na badoo, tinder.
Nisan ja Jura niti Juraj Dalmatinac. Pogrišila si. Reka san ti već mani se vinjaka loše utiče na te.Jura bio si simpaticniji dok si bio dalmatinac![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|