Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gle da sam ju upoznao kad je bila na Po sigurno bi skako po njoj jbgNinja da si pravi kao sto ti nick kaže. Davnih dana bi ti skako po sig. Ovako možeš samo na plažu ici gledat
Sig nemoj ga tak bllamiratOpet te moram ucit, opet si promijenio obje slike u istom danu, i to nakon sto sam ti rekla da je prozirno ahahahha....
I ova Ema ti nije ista kao prethodne dvije![]()
Ok, necu vise...Sig nemoj ga tak bllamirat
Vidis da se decko trudi
Kak ti ga nije zao
Eh da si ovo da si ono. Eh da je baba muško… Eh da Federer nije bio kod viki. Eh da sam predsjednik države. Eh da je sig predsjednica. Eh da mi kurva oce Dat picke dzaba. Eh da je vako eh da je nako.A gle da sam ju upoznao kad je bila na Po sigurno bi skako po njoj jbg
E moj Jura trebao si prije kupit pive moje su u frižideru staroprameniLako se vama zajebavat, a ja imam tekući problem. Utakmica je za 1h a ja pive nemam moram do ducana ići. Dok se stuširam bit će pol 9 . Nikad se ne zna. Koga putem mogu sresti . Uvijek treba biti spreman i živjeti pod onim jugoslavenskim motom ili čiji već je ništa nas nesmije iznenadit. Možda bas neka mala zgodna bude, a ja neopran u dućanu , pa na šta bi to ličilo.
Eh trebo sam. Ma mislio možda se Viki razbudi i javi, al njoj ni traga ni glasa. Nezz valjda opet na go otisla nemam pojma.E moj Jura trebao si prije kupit pive moje su u frižideru staroprameni![]()
Moguće da je na godišnjem bude se valjda vratila jbgEh trebo sam. Ma mislio možda se Viki razbudi i javi, al njoj ni traga ni glasa. Nezz valjda opet na go otisla nemam pojma.
Radi dobar gfe hahaViki viki viki. Šta je posebno s njom? Ninja i Jura sam viki spominju. Ajde famozna viki daj im da se smire . O da zaboravio da je Federer kriv za njihovu kuknjavu
Haha nemam 50 jbt nego 48 ali ova slatkica me baš intrigiraAjde ninja sad je tvoja imaš je. Dajte žene javljate se @Ninja da preboli viki. Kada vidite taksi uglavnom Bolt i čovjeka od 50 godina da izlazi iz njega na vašoj adresi to je vjerojatno ninja
Oprosti 2 godine sam falio.Haha nemam 50 jbt nego 48 ali ova slatkica me baš intrigira
Intrgirira i mene gospođica nedostupna afer Federer pa ne kukamHaha nemam 50 jbt nego 48 ali ova slatkica me baš intrigira
A dobro ali ja se osječam mlađe i volim mlade cure kužišOprosti 2 godine sam falio.
A neznam kaj da ti kažem valjda će kroz par dana bit dostupnaIntrgirira i mene gospođica nedostupna afer Federer pa ne kukam
Pozlatitle ti se riječi. Ja se čuvao 4 dana lijepo imao plan doci tamo eksplodirat, a onda mora drkat i opet ostao suha kurca. A tako se guštao na gfe Itd jučer al kurcina.A neznam kaj da ti kažem valjda će kroz par dana bit dostupna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|