I mene zanima. Split mi malo daleko. Eh a bio sam prije godinu dana u PuliEmma i Carla, jesu li to prave ženske osobe ili se ovo netko zajebava sa klonovima?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanima. Split mi malo daleko. Eh a bio sam prije godinu dana u PuliEmma i Carla, jesu li to prave ženske osobe ili se ovo netko zajebava sa klonovima?
teško , al u svakom slučaju odsad se mažiI mene zanima. Split mi malo daleko. Eh a bio sam prije godinu dana u Puli. Tamo kod Arene vidio neku zgodnu mladu curu. Bio na onom amfiteatru na suncu nisam se namazao izgorio. @Carla95 da se nisam u tebe slučajno zagledao
, pa izgorio.
Ako cu bit blizu Pule može neka vecerica lagana svijeće, vinoteško , al u svakom slučaju odsad se maži![]()
Ee @Jura @JuraI mene zanima. Split mi malo daleko. Eh a bio sam prije godinu dana u Puli. Tamo kod Arene vidio neku zgodnu mladu curu. Bio na onom amfiteatru na suncu nisam se namazao izgorio. @Carla95 da se nisam u tebe slučajno zagledao
, pa izgorio.
To mi nije bio prvi put na moru. Na plaži se ljepo mažem , al kad idem razgledavati tako te kulturne spomenike onda izgorim, a što ćeš . Ima li kakav restoran zanimljiv u Splitu . Malo dođem upoznamo se počastim te večerom Itd
Taman si dobila hrpu obozavateljaja sam zavrsila s forumom, rekla sam sto sam imala, greška mi je bila uopće uključivat se u ovako nešto,nisam ni dosad. nije ovo za mene,Budite dobro ljudi, sretno svima i laku noć![]()
Naivcino mislio si poslat curi par poruka i odma ce ti dati jesi plitakCuj ovoga,jebaci
Jbt ne smijes poruku poslat a da se ne nađe netko pametan tko ce suditi
Koji sljam![]()
A Kam cesja sam zavrsila s forumom, rekla sam sto sam imala, greška mi je bila uopće uključivat se u ovako nešto,nisam ni dosad. nije ovo za mene,Budite dobro ljudi, sretno svima i laku noć![]()
ne trebaju mi,nisam ih imala ni dosad. radije ću kao i dosad u tišini samo čitati , vrag mi nije dao mira pa sam morala pocet komentirat, greška ! nije ovaj forum za mene,mlada sam naucit ću za drugi putTaman si dobila hrpu obozavatelja
Ne ostavljaj me samu u ovoj džungli molim te !ne trebaju mi,nisam ih imala ni dosad. radije ću kao i dosad u tišini samo čitati , vrag mi nije dao mira pa sam morala pocet komentirat, greška ! nije ovaj forum za mene,mlada sam naucit ću za drugi put![]()
Maloprije si napisa da ti je Split daleko a već da Pula ti je ok.To mi nije bio prvi put na moru. Na plaži se ljepo mažem , al kad idem razgledavati tako te kulturne spomenike onda izgorim, a što ćeš . Ima li kakav restoran zanimljiv u Splitu . Malo dođem upoznamo se počastim te večerom Itd? .
Nebrini se ja ću te samo grickati ja sam tigričNe ostavljaj me samu u ovoj džungli molim te !
Rastrgati će me na komade ovi silni tigrovi...leopardi...jaguari...anakonda...anakonda...anakondaŠI...to su muške duge zmije![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|