Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jura ti meni izgledaš ko.neki običan pokemon ni na zemlji ni na nebu Nedojebani ždrijebac
Jura jesil opet pijan...Sig jel posuđujes pare na duži vremenski period 10 tisuća eura rok vraćanja 40 godina bez velikih kamata?
Jura za godine koje imaš jedna kunaSig jel posuđujes pare na duži vremenski period 10 tisuća eura rok vraćanja 40 godina bez velikih kamata?
?To joj je core biznis, sex je posljedica samo
Braniš se šutnjom?Privatna stvar![]()
Nek pogleda u karte.Braniš se šutnjom?
Evo ja ti pogledam ti si Pičkomat u razvojuNek pogleda u karte.
Visina kamatne stope ovisi o namjeni sredstva, koja ja namjena?Sig jel posuđujes pare na duži vremenski period 10 tisuća eura rok vraćanja 40 godina bez velikih kamata?
Malo si fulao nemam picku . Bankomat ti daje pare pickomat bi ti trebao davat pičkeEvo ja ti pogledam ti si Pičkomat u razvoju
Uglavnom je privatna , a sad ovisiVisina kamatne stope ovisi o namjeni sredstva, koja ja namjena?
Namjena je privatna![]()
A to bi Jura sjeba za par dana..nebi odlazio od latinaVisina kamatne stope ovisi o namjeni sredstva, koja ja namjena?
Namjena je privatna![]()
Ja mislim da ti shvsčaš sko nisi shvatit češ ništa zabrinjavajučeMalo si fulao nemam picku . Bankomat ti daje pare pickomat bi ti trebao davat pičke![]()
Ako je za stan, kuću, prostitutke Latine ukrajinkeUglavnom je privatna , a sad ovisi
Cek prvo da vidim kamatne stope kakve suA to bi Jura sjeba za par dana..nebi odlazio od latina
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|