Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma decku...stvarno niste u redu vas dvoje, prekinete svađu kad je postala zanimljiva... Sig se napalila i otišla klijentu pa jadniku će srce otkazat![]()
Rose trenutnoOvo je SiG kada se napije:
znam zato i kažem...satrat ćeš jadnikaMa decku...
Da znas da ja se samo na agresivne vlazim....![]()
svaka se na to navlaži, neke su svjesne toga neke neMa decku...
To ti ima veze sa pecinom i prvim ljudimasvaka se na to navlaži, neke su svjesne toga neke ne![]()
Ajmo zgriješiti.hahaRose trenutno
Jaoo moramo se jednom napiti za sve svoje grijehe....
Mislim da smo prekriticni prema sebi...![]()
Opet Filozofirate?To ti ima veze sa pecinom i prvim ljudima![]()
Hvala bogu midam agresivanMa decku...
da, zapravo zbog razmnožavanja, muški cijene sise što odražava zdravlje za očuvanje vrste, i kod životinja je tako...To ti ima veze sa pecinom i prvim ljudima![]()
Vidim školovan si filozof jesi i pjesnik možda pitam za Univerzumda, zapravo zbog razmnožavanja, muški cijene sise što odražava zdravlje za očuvanje vrste, i kod životinja je tako...
Svaštada, zapravo zbog razmnožavanja, muški cijene sise što odražava zdravlje za očuvanje vrste, i kod životinja je tako...
Somby voli siseda, zapravo zbog razmnožavanja, muški cijene sise što odražava zdravlje za očuvanje vrste, i kod životinja je tako...
umjetnik sam Patak umjetnikVidim školovan si filozof jesi i pjesnik možda pitam za Univerzum
Čega?umjetnik sam Patak umjetnik![]()
Jel plastelin.u pitanju iliumjetnik sam Patak umjetnik![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|