Kozjak Dida
Well-known member
Mad Max ima score 0-7 dosad u forum fightevima...tako da je rez bio izvjestan...kof na Sombija je pao na 1.02...sad ne znamo tko bi dobio, prekinula si meč, Sombi je vodio sa blagom prednošću![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mad Max ima score 0-7 dosad u forum fightevima...tako da je rez bio izvjestan...kof na Sombija je pao na 1.02...sad ne znamo tko bi dobio, prekinula si meč, Sombi je vodio sa blagom prednošću![]()
Ja zivim na moru danas sam malo u makarskoj. A pičkosituacija je +4Dobar dio nas ovdje je cijelu godinu na moru ili jezeru...a di si na moru? Kakva je pičkosituacija?
I dalje.ne.kužim šta ti glumiš i komeMad Max ima score 0-7 dosad u forum fightevima...tako da je rez bio izvjestan...kof na Sombija je pao na 1.02...
Odlično...a di je FKK u MA...nisam čuo za to dosad...Ja zivim na moru danas sam malo u makarskoj. A pičkosituacija je +4![]()
Miro al piješ dok pišeš?
Ima ti od makarske put krvavice a imas i legendarnu iza osajeva šume između makarske i tucepa... Pa za tu svi znaju kako nisi cuoOdlično...a di je FKK u MA...nisam čuo za to dosad...
Izgleda..ostarilo se pa nabadam...Miro al piješ dok pišeš?
Ja sam orijentiran više na otoke...kad me zanimalo kako izgleda pička, sredinom prošlog stoljeća, išlo se u Ruskamen iza Omiša...ovo je ipak 60 km od Splita...Ima ti od makarske put krvavice a imas i legendarnu iza osajeva šume između makarske i tucepa... Pa za tu svi znaju kako nisi cuo
Al luduje? Kod mene je u karanteni...Patak jel testosteron proradio?
Uf ne smijem tu previse obitavat... Previse vlazim od ovih muskosti... Pa ce ovaj pomislit da nisam s njim samo zbog para...Patak jel testosteron proradio?
Karanteni tebe je blagoslov.toliko jadan ništavan kao ti je dar bitiAl luduje? Kod mene je u karanteni...
a kad Maserka ne voli, zadnji put kad je Patku divljao test je dobio pedaluUf ne smijem tu previse obitavat... Previse vlazim od ovih muskosti... Pa ce ovaj pomislit da nisam s njim samo zbog para...
A vec me zvao da zivimo skupa...Uf ne smijem tu previse obitavat... Previse vlazim od ovih muskosti... Pa ce ovaj pomislit da nisam s njim samo zbog para...
Ne znam na sto da kliknem al nema veze proša vozOnda klikni na ovu ikonicu skroz desno...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|