pržene ili na žaru?Ma neki tezak miris brate cijeli lokal smrdi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pržene ili na žaru?Ma neki tezak miris brate cijeli lokal smrdi![]()
Nije to do lignji nego do starog uljaMa neki tezak miris brate cijeli lokal smrdi![]()
Fuuj....Nije to do lignji nego do starog ulja
I oblik je onoFuuj....
jedino iz mora što nije zdravo
Kao da su nekom obrezali kitu jelI oblik je ono.... Ne bih to stavila u usta...
Ja sam ukrao samo par sitnih stvarčica (ispod 100 kn) u supermarketu i to dok sam bio mlađi i bez para.Nije isto sto je on ukrao u dućanu neke gluposti koje su možda max 100 kn vrijednosti i Mamić i ostali koji su ukrali milijune i milujene eura
Sad sam i sliku dobila...Kao da su nekom obrezali kitu jel![]()
ma ona jede smeće iz mora puna je plastike a kolesterola ima kao meso![]()
The Origin of Calamari and Surprising Health Benefits — Timoti's
Often made with European squid, calamari is prepared by first cleaning the squid. It is then battered, deep-fried and seasoned with lemon and parsley. Check out a few surprising health benefits of one of our most consumed appetizers.www.timotis.com
Kolesterol nije problem ako ga ne jedes previse i cestoma ona jede smeće iz mora puna je plastike a kolesterola ima kao meso
SiG ne idi u politiku. Izgorit ćeš. Politika je rezervirana za pokvarene ljude.Ja pratim radnicku frontu od 2017 godine... Dok su jos piskarali po facebooku i ja skupa s njima... Ali premlada da mi ovaj narod crpi energiju... A uzalud....
istina ali lignja ima baš onaj loš kolesterolKolesterol nije problem ako ga ne jedes previse i cesto
zar politika nije kurva?SiG ne idi u politiku. Izgorit ćeš. Politika je rezervirana za pokvarene ljude.
Ma zato se i ne nerviram oko toga vise... Tj od zadnjih izbora vise ne...SiG ne idi u politiku. Izgorit ćeš. Politika je rezervirana za pokvarene ljude.
Ima, isto kao i pileca jetra, nista sto nase tijelo ne moze rjesiti ako je pretjerujes s time. Jednom mjesecno no problemistina ali lignja ima baš onaj loš kolesterol
Jao pileca jetra, tj bilo cija jetraIma, isto kao i pileca jetra, nista sto nase tijelo ne moze rjesiti ako je pretjerujes s time. Jednom mjesecno no problem
Al protiv dobre kobase nemas nista protiv jel tako?Jao pileca jetra, tj bilo cija jetra![]()
Al protiv dobre kobase nemas nista protiv jel tako?
Kobase u prenesenom znacenju
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |