Patak
Well-known member
A gemištA gle ne moze svaku vecer, rekao mi Oldie jutros donijet cedevitu kad je sve procitao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gemištA gle ne moze svaku vecer, rekao mi Oldie jutros donijet cedevitu kad je sve procitao![]()
a DORH-u i Uskoku+ imaš još jednu grešku za ispraviti . To je ova da javno iznosiš svoje grijehove. Grijeh je govoriti grijehove bilo kome tko nije svećenik. Grijeh možeš jedino reci na ispovjedi svećeniku i nikom drugom.
Ne smijemA gemišt
bila je vesela večer...A gle ne moze svaku vecer, rekao mi Oldie jutros donijet cedevitu kad je sve procitao![]()
Ništa ondaNe smijem
zapravo kako komebila je vesela večer...
Ako useres sa državnim zakonima onda njima , al ja sam govorio o ovim Bachovim grijesima takvi su jedino za popaa DORH-u i Uskoku
Jbg treba stvari gledat pozitivno....zapravo kako kome![]()
A ne ukradi....Ako useres sa državnim zakonima onda njima , al ja sam govorio o ovim Bachovim grijesima takvi su jedino za popa
Nije isto sto je on ukrao u dućanu neke gluposti koje su možda max 100 kn vrijednosti i Mamić i ostali koji su ukrali milijune i milujene euraA ne ukradi....
prije bi rekao ako se nađeš u krivo vrijeme na pravom mjestu, jer oni točno biraju tajming, neće kad su izbori, obično poslije kreće...Ako useres sa državnim zakonima onda njima , al ja sam govorio o ovim Bachovim grijesima takvi su jedino za popa
Da ali svejedno je ukrao....Nije isto sto je on ukrao u dućanu neke gluposti koje su možda max 100 kn vrijednosti i Mamić i ostali koji su ukrali milijune i milujene eura
treba...pozitiva u računu dobiti i gubitka te čini pozitivnimJbg treba stvari gledat pozitivno....
Hm.... Pojasnitreba...pozitiva u računu dobiti i gubitka te čini pozitivnim![]()
ma neka je, ja sam uvijek na strani lopovaDa ali svejedno je ukrao....
Ja mislim da sam u dobiti jer neke stvari nisu vrijedne nerviranja, isto tako pare neke stvari ne mogu opravdat...Hm.... Pojasni![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|