M
Mozart deleted
Guest
Ovaj vam je najopasnija konkurencijajoš jedan haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj vam je najopasnija konkurencijajoš jedan haha
dobro se provela jučer?Bok svima. Bok Somy
hahha a tebi? daj nisi bolji od mene hahah. ti je kao nebi htio? ja bar priznamOvaj vam je najopasnija konkurencija
hehe da samo znas kolko ja nju zelimhahha a tebi? daj nisi bolji od mene hahah. ti je kao nebi htio? ja bar priznam
pa znam hahahehe da samo znas kolko ja nju zelim
Sad sam se provela.. Sama u setnji od glavnog do sabora i natrag.. Sa slusalicama, u tenisicama i trenirci...dobro se provela jučer?
Takozvani “mood”Sad sam se provela.. Sama u setnji od glavnog do sabora i natrag.. Sa slusalicama, u tenisicama i trenirci...
Meni najjaci provod...
Da....Takozvani “mood”
Jos da su rejbanke na glavi i da te boli tuki za sve. Di ces bolje od toga?Da....![]()
Evo ja lajkam, samo da se ta trakavica završiLajk ako mislite da Sombrero treba jebat, ako skupim dovoljno lajkova (bar 10) pustam Sombrera u subotu...![]()
A vidis to ti je to. On nije tu kad treba bit. Eh sombi sombiDi si sad Somby dok ti se kroji sudbina?
Somby će zakasniti i na vlastiti sprovodA vidis to ti je to. On nije tu kad treba bit. Eh sombi sombi
5,vas se ne racunakolko do sad imam l?
lajkova
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |