Sisata i guzata
Well-known member
Da sam ja naplatila sve danas bi imala i 3 stana... Al jbg... Dobar covjekKo akcija u lidlu. Platis jednu dobis 2 gratis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam ja naplatila sve danas bi imala i 3 stana... Al jbg... Dobar covjekKo akcija u lidlu. Platis jednu dobis 2 gratis![]()
Treba privuci kupce nekako. Netko kvalitetom, netko kvantitetomDa sam ja naplatila sve danas bi imala i 3 stana... Al jbg... Dobar covjek
Meni to nikad nije bio problem. Naravno ciljanu skupinu, finu diskretnu po mogucnosti ozenjenu gospoduTreba privuci kupce nekako. Netko kvalitetom, netko kvantitetom![]()
Necu, samo cu ga napiti...Ventura, pamet u glavu, nedaj da te iskoristi![]()
I na kraju zavrsavamo u kafani ventyNecu, samo cu ga napiti...
Od poznatijihKoja ti je najbolja s kojom si bio od kad si u ovom hobiju?
Slab sam pred njomVentura, pamet u glavu, nedaj da te iskoristi![]()
DaPina colada Venty, da ili ne?
Pina colada?????Pina colada Venty, da ili ne?
Margarita i sex on the beach trenutniPina colada?????
Pa tko pije takve koktele?
Dajte se dovedite u red. Ako pijete onda pijte, ako vam se jede slatko uzmite kolač.
Jbt pa pina coladu piju adolescenti i to mlađi adolescenti.
Vntr ako te SiG navuče na te koktelčiće možda završiš i u tajicama
Nemoj zajebavati, tek je 15,00 sati, rano je za alkoholMargarita i sex on the beach trenutni![]()
Nekako mi se to i čini da ti je slijedeći korak. Vntr hajde uhvati se ti Mareta i mene po pitanju cuge, kad već nas ne slušaš po pitanju cura.Ja sam oduvijek htjela imat gay frendica.. Probala sam s Marijolom al nije islo... Sad cu od venture to napravit![]()
Nikad nije rano za alkoholNemoj zajebavati, tek je 15,00 sati, rano je za alkohol
Svaki put mislim da sam ja Mare a eeeNekako mi se to i čini da ti je slijedeći korak. Vntr hajde uhvati se ti Mareta i mene po pitanju cuge, kad već nas ne slušaš po pitanju cura.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|