A de si ljudino?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A de si ljudino?
Kad si je tvoj prijatelj umislio da je gazda forumaE s ovim se ti bavi.. Jbt koji frikovi.. Cekali su godinu dana da budu odblokirani
Pa dobro di si ti... ??A de si ljudino?![]()
Nit ne mislim, a i brzo cu ja back to real life, ssmo da pozdravim stare drugareBaks, nemoj čitati komentare unazad. Spomenuli smo te par puta. U pozitivnom kontekstu, jasno.
I novi admin ce te blokirat ako ces svaki dan pitat jel bio tko...Kad si je tvoj prijatelj umislio da je gazda foruma
Bok i tebi sisataE s ovim se ti bavi.. Jbt koji frikovi.. Cekali su godinu dana da budu odblokirani
Zaljubio se i uplovioPa dobro di si ti... ??
Brzo si nastavio di si zadnje stao prije pune godineBok i tebi sisata![]()
Svala cast. Sad nam napisi recenziju ,)))Zaljubio se i uplovio![]()
Legendica decko... Kome cu sada stihove da pustam... Darienu bratu mom iz inboxaA Mozart je otišao. Bez oproštaja.
Jel sam s tim nešto loše učinio?I novi admin ce te blokirat ako ces svaki dan pitat jel bio tko...
Baks je Nelson Mandela ovog forumaDošla nova vlast i sve političke zatvorenike oslobodila.
Šuti ženo, ljudi će pomislit da te trpam!Legendica decko... Kome cu sada stihove da pustam... Darienu bratu mom iz inboxa![]()
Ne ali vidis radi tih spamanja sam i ja jucer bila blokirana...tako da admin ti nije cvecka za kakvu ga smatrasJel sam s tim nešto loše učinio?
Ma kakvo trpanje... Mi se samo volimoŠuti ženo, ljudi će pomislit da te trpam!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|