Sisata i guzata
Well-known member
Marija je upravo vecinu na forumu nazvala "djedovima" 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad pa ni tad ne pričaj s babama. To sve tajni agenti. Kada idem u takve pohode ne pričam s nikim. Stvari nisu onakve kakvima se čine. Te babe gorje od jugoslavenske udbe i ruskog kgb-aMozart ..spremam se kod Sig..daj neki savjet...
zajebancija,sorryMa jel ovo od Sombia..
Sve tocno.... Nema onoga kuda ideteNikad pa ni tad ne pričaj s babama. To sve tajni agenti. Kada idem u takve pohode ne pričam s nikim. Stvari nisu onakve kakvima se čine. Te babe gorje od jugoslavenske udbe i ruskog kgb-a
Ma jednom imala oglasa da neće starije od 35 . Znam da su neki pisali recenzije zasto nisu došli s dignutim do nje.Marija je upravo vecinu na forumu nazvala "djedovima"![]()
jbg obećao sigi da neću dati nikomeOho ...a ona pickica Sombi mi nije htio dati br...
Hoces kazati da je Mozart baba..Nikad pa ni tad ne pričaj s babama. To sve tajni agenti. Kada idem u takve pohode ne pričam s nikim. Stvari nisu onakve kakvima se čine. Te babe gorje od jugoslavenske udbe i ruskog kgb-a
Hvala mirek, o ovome nisam ni razmisljo. Jura pa zar takvo misljenje o meni imas, a ja te na sigicinom profilu onako gurnem u vatruHoces kazati da je Mozart baba..
Slušaj, zadnjih 50 godina ništa se nije promjenilo. Ništa se nije promjenilo od kad je svijeta i vijeka. Njeno je da vlaži a njegovo da štrca. Nemoj koristiti Sombijeve sandale i kapato i to je uglavnom to. Samo navali.Mozart ..spremam se kod Sig..daj neki savjet...
Ima dobre sise.Moja nova igracka
Krivo si shvatioHoces kazati da je Mozart baba..
I ti si krivo shvatio. Reko sam da ne priča s babama mislio sam na babe u zgradi u liftu koje sretne da ne priča s njima.Hvala mirek, o ovome nisam ni razmisljo. Jura pa zar takvo misljenje o meni imas, a ja te na sigicinom profilu onako gurnem u vatru
Prije početka konverzacije sa Jurom poželjno je provjeriti u kojem se kvadrantu nalazi. Jura, jel se pilo danas malo?Hoces kazati da je Mozart baba..
Nisam, al nikad nije kasno.Prije početka konverzacije sa Jurom poželjno je provjeriti u kojem se kvadrantu nalazi. Jura, jel se pilo danas malo?
Ja danas ni kapi...Nisam, al nikad nije kasno.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|