Mah glume nes očito. Ili su to ona skupina sto bi se jebalo a da neude ili još bolje da joj uplatiš na racun a ne pojaviš se uopćeVidiš da te ne idu dogovori sa ženama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mah glume nes očito. Ili su to ona skupina sto bi se jebalo a da neude ili još bolje da joj uplatiš na racun a ne pojaviš se uopćeVidiš da te ne idu dogovori sa ženama.
A evo i mene nakon 2 dana...nikako ovo polovit..a mozda je do mene previse cugao prek vikenda....Eto mene živ sam. Vidim ima 6 stranica, a isto tako vidim da se patak često sam sa sobom dopisuje tu nekakvu muziku stavlja i slike
![]()
Nisam mu više interesantanVenty aj molim te samo provjeri jel ti se javio Marijole![]()
Napisat ću nešto protiv Hajduka i Torcide, možda se onda javi.Nisam mu više interesantan![]()
Ajde.... Ili napisi da si jebavoNapisat ću nešto protiv Hajduka i Torcide, možda se onda javi.
Jel te pale takve curiceLolita ...
Naravno.Jel te pale takve curice![]()
Pa eto sad kad si reagirao nije baš sam sa sobomEto mene živ sam. Vidim ima 6 stranica, a isto tako vidim da se patak često sam sa sobom dopisuje tu nekakvu muziku stavlja i slike
![]()
To je nesto sto bi Ventura slusaoOvo treba slušati prije svake jebačine:
Napiši mu da je udruga " Naš Hajduk " smrt za klub.Napisat ću nešto protiv Hajduka i Torcide, možda se onda javi.
Ja mislim da treba reci da je pojebao neku ukrajinkuNapiši mu da je udruga " Naš Hajduk " smrt za klub.
Tocnije što je jebao, jebao je...bar između 11. 13. kata...Ajde.... Ili napisi da si jebavo
Mozda mu povjeruje...Tocnije što je jebao, jebao je...bar između 11. 13. kata...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|