Sisata i guzata
Well-known member
A ja bi rado ali tko ce cuvati 7 macaka... A tesko da ce me netko u apartman s njima primiti... Jedva zbrisem 10 dana na godisnji i to moram organizirati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja bi rado ali tko ce cuvati 7 macaka... A tesko da ce me netko u apartman s njima primiti... Jedva zbrisem 10 dana na godisnji i to moram organizirati
Tesko je njih sakriti.. Jedino da nadjem takvog frika koji bi pristao na to ljubitelja macaka ili da placam onak 1000 eura za nocenjeMačke sakriješ prije ulaska u apartman
Ja imam oko 60 ulicnih i 7 svojihja sa ovom mojom jedno jedva izlazim na kraj hehe
Pošalješ mu npr. ovu profilnu uz rezervaciju i upitaš, primate li mačke u apartman?Tesko je njih sakriti.. Jedino da nadjem takvog frika koji bi pristao na to ljubitelja macaka ili da placam onak 1000 eura za nocenje![]()
E jbg... Ako nesto uniste a barem ce zapisati ima da 10 godina otplacujem dugPošalješ mu npr. ovu profilnu uz rezervaciju i upitaš, primate li mačke u apartman?
7 Kaštela za 7 mačaka...u svako po jednuA ja bi rado ali tko ce cuvati 7 macaka... A tesko da ce me netko u apartman s njima primiti... Jedva zbrisem 10 dana na godisnji i to moram organizirati
Ssig ima nesto u ovom Kozjaku....mogla bi ga malo pripazit...7 Kaštela za 7 mačaka...u svako po jednu
Ja ne mogu vjerovat koliko on zna o meni a nemam pojma kako... Kao da ima karteSsig ima nesto u ovom Kozjaku....mogla bi ga malo pripazit...
Ja ne mogu vjerovat koliko on zna o meni a nemam pojma kako... Kao da ima karte
Jel mu ti na karte gledas?
Imam Mira...ne brini ako si što zaboravila podsjetiti ćemo te...Ja ne mogu vjerovat koliko on zna o meni a nemam pojma kako... Kao da ima karte
To je to, vracamo se u normaluKozjak se večeras, u skladu sa godinama, natukao čevapa umjesto piletine...i osjeća se sretno i zadovoljno..
Ima svita po gradu i furešti nešto...bye bye corona...
Jel se Zvonimir broji u tih 7 ili će on morati u Solin?Ja ne mogu vjerovat koliko on zna o meni a nemam pojma kako... Kao da ima karte
Jel se Zvonimir broji u tih 7 ili će on morati u Solin?
Shvatila sam da je premalo dobijao paznje.. Zato je pobjegaoZvonimir je sedmi.. Nedam Zvonimira on mi je sad najdrazi
![]()
Bravo za Zvonimira...blaženi među ženama.Shvatila sam da je premalo dobijao paznje.. Zato je pobjegao
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|