Sisata i guzata
Well-known member
Za sve je kriv Plovak... Osvojio me i zaljubila sam se jer mi nije klijent 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glumi neuhvatljivog. A i znam što si rekla o njemu.Za sve je kriv Plovak... Osvojio me i zaljubila sam se jer mi nije klijent![]()
Probaj i ti tako...Glumi neuhvatljivog. A i znam što si rekla o njemu.
I komunikativna, dosjetljiva, diplomatskih kvaliteta...Misljenja sam da je Plovak jedna jako iskusna osoba, i neda se zajebavati tek tako.
Eee bas sam to jucer komentirala... Nema mu pomoci ipak... Jedino novi nick i sve iznovaKasno je sad, odao se na pocetku, onda ces znati da je to samo gluma :/
Rekla sam da samo pisemo i da nije bio kod mene jer si me ispitivao...Glumi neuhvatljivog. A i znam što si rekla o njemu.
A vjerujem da sam među mlađima ovdjeMisljenja sam da je Plovak jedna jako iskusna osoba, i neda se zajebavati tek tako.
Od tebe je samo Mozart mladji...i ja od zenske ekipeA vjerujem da sam među mlađima ovdje![]()
Bas.... Puno puta potvrdjenoGodine su samo brojka, totalno nebitna brojka. Zar nije to vidljivo po Patku ?
Evo to je tvoj problem, komentiraš mene s nekim ko se tek pojavio na forumu. Nije korektno.Eee bas sam to jucer komentirala... Nema mu pomoci ipak... Jedino novi nick i sve iznova![]()
I može te bit sram da se frajerišeš među predpenzionerima i penzionerima...A vjerujem da sam među mlađima ovdje![]()
Jucer sam napisala da se vidi kad glumis i to sam tebi napisala... A mi ovdje pricamo zanednicki...sigurno o tebi ne pricamo u pp.. Komentiraj i ti mene, ko ti braniEvo to je tvoj problem, komentiraš mene s nekim ko se tek pojavio na forumu. Nije korektno.
Puno on zna za nekoga tko se tek pojavio...Evo to je tvoj problem, komentiraš mene s nekim ko se tek pojavio na forumu. Nije korektno.
Prati on nas vec dugo...Puno on zna za nekoga tko se tek pojavio...
Da se neka cura pojavi na forumu, napiše 5 poruka i onda se ja udružim s njom protiv tebe. Malo glupo.Jucer sam napisala da se vidi kad glumis i to sam tebi napisala... A mi ovdje pricamo zanednicki...sigurno o tebi ne pricamo u pp.. Komentiraj i ti mene, ko ti brani
Pa pisiDa se neka cura pojavi na forumu, napiše 5 poruka i onda se ja udružim s njom protiv tebe. Malo glupo.
Uuu.... Mozda kakva mi je picka da prostite... Evo... To je najcuvanija tajna ovdjeMozda se boji da netko zna nesto sto nebi trebao ? hmmmm
Birtiju baš i ne toliko dugo, to sam počeo pratiti onda kad sam počeo i pisati. Pratio sam recenzije od tamo negdje nove godine, sredine prvog mjesecaPrati on nas vec dugo...
Da netko o Venturi nesto zna?Odnosilo se na Venturu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|