Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno da ima samo triba znat citati i sve simbole.. mala i velika arkana ... Sve je tu zapisao netko kroz slike proslost sadasnjost buducnost .. katkad bolje ne znatiIma nekoga vraga u tim kartama..
A to je skidanje uroka....Stavi sve crne mačke nekud na raskrizje i pljuni po tri puta na sve strane oko sebe,s onda iscupaj patki nekoj sa sela po 4 pera i baci ih s najvece visine i reci puj puj puj puj nek se vrati sve zlo onom ko mi ga je metnija i sutra ce sve da bude po ps u i nikad bolje .. ne zaboravi i metlu neku ako tko naidje lupi ga po glavi tri put naravno .. ako sve ovo napravis protokolno ispravno iducu ces noc imati seks sa lijepim i pismenim deckom a uroci ciganski ostat ce na kolodvoru nekom..![]()
Jbg piješ te nessice možda da piješ filđan kavu hahaNije,samo dlan![]()
Miro na čemu si ja bi maloA to je skidanje uroka....
Miro mislis li da bi ja i ti kao neki tarot i magijski znalci mogli od nekih clanova od zivotinja napraviti ljude ili je to propali eksperiment I bacanje carolija uzaludA to je skidanje uroka....
Ja naj bolje citam sadasnjost...Normalno da ima samo triba znat citati i sve simbole.. mala i velika arkana ... Sve je tu zapisao netko kroz slike proslost sadasnjost buducnost .. katkad bolje ne znati
Sadasnjost i je najbitnija .Ja naj bolje citam sadasnjost...
Mene vise muci da taj netko moze eventualno vidjeti moju proslost... Jbt ne bi mu bilo dobro..Normalno da ima samo triba znat citati i sve simbole.. mala i velika arkana ... Sve je tu zapisao netko kroz slike proslost sadasnjost buducnost .. katkad bolje ne znati
Uzalud vam trud sviraci...Miro mislis li da bi ja i ti kao neki tarot i magijski znalci mogli od nekih clanova od zivotinja napraviti ljude ili je to propali eksperiment I bacanje carolija uzalud![]()
A mislim samo gubljenje vremena...Miro mislis li da bi ja i ti kao neki tarot i magijski znalci mogli od nekih clanova od zivotinja napraviti ljude ili je to propali eksperiment I bacanje carolija uzalud![]()
Moze se dosta iscitati proslost..Mene vise muci da taj netko moze eventualno vidjeti moju proslost... Jbt ne bi mu bilo dobro..![]()
I to sto kazes ...uzaludno trošenje magije i energije koja se moze usmjeriti u puno kvalitetnije projekte ....steta i karte zamisati na gluposti...A mislim samo gubljenje vremena...
Onda bolje nemoj gledat...Moze se dosta iscitati proslost..
Dobro jutro, koliko vidim vama se svima pomračilo!!!!!! Bacate grah, čitate iz dlana i gatate iz šalica kave.
Baš sam jutros izlio ostatak kave u WC školjku (neki je zovu i WC šolju) pa se mislim mogao mi je netko gatati u kavi ili zavrnuti želju![]()
![]()
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |