Sisata i guzata
Well-known member
Pa sad bas da vratim patka...Znači kad dodje Mod kod tebe drugi put, nicht sex dok ne vratiš Patka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad bas da vratim patka...Znači kad dodje Mod kod tebe drugi put, nicht sex dok ne vratiš Patka![]()
Treba vremena da srce prihvati neke stvari...Gdje je Kozjak... Zasto svaki s kojim ne dogovorim susret ode sa teme...
Ti si mojaJa generalno nikad u zivotu nikome nista nisam oprostila, samo sam nastavila zivjeti tako da sam presla preko toga![]()
i meni.Bit ce mi drago![]()
Znam... Samo nekako je monotono... Vise nitko ne raspravlja...sad se vratim na forum i imam za pročitati 4 stranice. da je patak tu bilo bi 50 str. čitao sam jučer šta je sve rekao oldiju. nek se hladi još malo.
Ako ti tako kazes , ali se mora ispricati svima , a posebno Maserki i Oldiu . Ti odgovaraš za njega , ako pretjera , lomi mu noge jbg .....Jesam Moda sta ces vrati patka
![]()
Jel ima neka tema na forumu za ove koji ne uspiju kod Sig...potpora, savjeti kako dalje i slično?Gdje je Kozjak... Zasto svaki s kojim ne dogovorim susret ode sa teme...
Morat ce, slazem se apsolutnoAko ti tako kazes , ali se mora ispricati svima , a posebno Maserki i Oldiu . Ti odgovaraš za njega , ako pretjera , lomi mu noge jbg .....
Ima, neki nasi poznati su vec tamoJel ima neka tema na forumu za ove koji ne uspiju kod Sig...potpora, savjeti kako dalje i slično?
Onda ?Morat ce, slazem se apsolutno
Nisi valjda u Đardinu bija?!?!Ova kod koje sam bio baš i nije nekog izgleda ali barem nije skupa, ali eto i ona počela gurati ovu Sigičinu priču, tj prima samo one koje zna, pouzdane i koji joj odgovoraju. Pa brate mili danas ne možeš ni ući u ovaj sport, to je stvarno![]()
Ah... Nadam se...Jel je on uopće došao k sebi od sinoć ?
Molim uputnicu, osjećam se spremnim da podijelim tugu koja navire iz mene...Ima, neki nasi poznati su vec tamo![]()
Pa sto sad Sigy? Jel ga puštaš na slobodu ?Ah... Nadam se...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|