JohnnyBduke
New member
Nešto više ne?Odlicnu masazu, ima ih dve u salonu, Bojana i Ena. Odlicna masaza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto više ne?Odlicnu masazu, ima ih dve u salonu, Bojana i Ena. Odlicna masaza.
Sanja se zove. Bio sam par puta, ali nisam skoro. Plavusica, vitka, nema neke sise. Masazica sa ručnom. Krš je smeštaj, ali ona odradi posao.![]()
Masaža, Novi Beograd, blok 30
Usluga relax masaže, sportskè masaže, terapeutske masažewww.halooglasi.com
Cao svima, da li neko ima iskustva sa ovim oglasom.. Msm da devojka zove Sandra Sanja Ili Sara.
Krs smestaj a, bas ili msm sta podrazumevas pod krs tipa staro... A jbg msm pustio sam joj poruku.. Kaze 45 min 3000 rsd.doduse nisam je pitao jel radi rucnu..Sanja se zove. Bio sam par puta, ali nisam skoro. Plavusica, vitka, nema neke sise. Masazica sa ručnom. Krš je smeštaj, ali ona odradi
Irina*Pitala me irena koja mi masaza treba, ja iskreno bi isao samo zbog sisa, sta da joj odgovor im
Ne, samo masazaNešto više ne?
Pitaj nema sta da izgubis..Irina*
Samo joj reci da hoces masazu od 5000, sve ce joj biti jasno. Uzivaj u sisama.Pitala me irena koja mi masaza treba, ja iskreno bi isao samo zbog sisa, sta da joj odgovor im
Ma idi do nje, Sanja je dobar lik, trudi se, prijatna je. Ako ti odgovara vitka plavusica, probaj. Smestaj je prekoputa YUBC, stara zgrada ima jednu sobu u stanu, u drugoj je neko drugi , kupatilo isto u losem stanju. Ali ima maserski sto u sobi, dobiješ cedevitu/vodu. Ne treba ništa da pitas, samo se skini go i lezi na sto. Kada dodje vreme Sanja sve odradi.Krs smestaj a, bas ili msm sta podrazumevas pod krs tipa staro... A jbg msm pustio sam joj poruku.. Kaze 45 min 3000 rsd.doduse nisam je pitao jel radi rucnu..
Kaze ima relax sportska i terapeutska.
Mozes li kontakt neki?Danas sam bio kod Tee kod Kalenic pijace pa cu ostaviti recenziju. Ja nisam isao na masazu nego na foot fetish, tako da mozda ovo nije prava tema, al jbg, pominje se devojka ovde pa mozda ce nekom biti od koristi. Otvorila mi je vrata slatka plavusica u nekom providnom roze kimonu, ispod nije imala brus. Sise onako.. solidne, ali guza jako lepa. Generalno je devojka bas skladno gradjena. Higijena je isto na nivou i njena i stana generalno. Kada sam se skinuo, pitala me je koju cu masazu, rekao sam da nisam dosao na masazu i da me samo stopala zanimaju. Rekao sam joj ne foot job nego lizanje, ljubljenje stopala, sisanje prstiju itd. Ona se na kratko zbunila i kaze: To mi jos niko nije trazio... ne znam ni koliko to da ti naplatim. Jel ti ok 50e, rekoh jeste. Onda sam trazio da legne na stomak tako da imam pogled na guzu, dok joj obradjujem stopala. Stopala su joj 10/10, skladna, mekana, prsti lepi, nokti uredni. U pocetku se malo trzala i kikotala jer joj bio cudan osecaj. Posle se navikla pa je islo lakse. Tu sam sebi dao oduska i ispunio sebi zelju, izlizao sam ih dobro i isisao svaki prstic detaljno. Jedino me smorilo sto vrsnjak nije saradjivao tako da nije bilo drkanja. Jbg trema me pojela. Celo jutro sam bio napaljen i kuci izdrkao pre nego sto sam krenuo, ali kad sam dosao... srce lupa kao da cu pred komisiju. Sve u svemu, lepo iskustvo sa prijatnom devojkom. Da sam bio opusteniji pa da je pala rucna zavrsnica, bilo bi idealno. Za Teu nemam zamerke, devojka super izgleda i prijatna je, a ja sam shvatio da nisam za ovaj sport. Nije ovo isto kao kad sam sa devojkom... jednostavno, treba mi vreme da se opustim a to mogu sa svojom devojkom ali ne i sa ribom koju vidim prvi put. Znam da je ovo tema za masaze ali mozda ima i neki brat fetisar a i lik iznad je pitao za nju pa ce recenzija mozda i biti od neke koristi. Toliko od mene. Pozdrav.![]()
Da li je neko bio? Top izgleda na slikama![]()
MILKY MASAŽA🍒💦 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Sexy masaža koja dovodi do vrhunca😈 Ne radim oral i seks‼️ SAMO WHATSAPP: 0621981247seksi-adresar.co
Pa to ti je Tea. Sam si nasao oglas.Mozes li kontakt neki?
E super hehe. Znaci kod nje rucna zavrsnica samo nema uz doplatu oral ili slicno?Pa to ti je Tea. Sam si nasao oglas.
Da. Koliko znam ne radi oral.E super hehe. Znaci kod nje rucna zavrsnica samo nema uz doplatu oral ili slicno?![]()
HvalaDa. Koliko znam ne radi oral.
Samo joj reci da hoces masazu od 5000, sve ce joj biti jasno. Uzivaj u
Dobar izbor, htedoh postaviti isto pitanje. Ova prva ne bila na EG, čini mi se, dobri komentari.![]()
Sexy Tina bombica💣 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Sexy Tina lepih oblina te ceka💋diskretna i fina,samo kod mene u smestaju🥰slike su licno moje,dodji i uveri se😉seksi-adresar.co
![]()
Mia 0637896822 (stadion Obilić) | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Atraktivna mlada crnka iz Beograda te poziva na diskretno opustajuce druzenje 0637896822 Od 8:00 - 22:00seksi-adresar.co
Decki da li je neko bio mozda![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|