Charles Bukowski
Member
Da li je neko bio kod ove devojke sa oglasa na masažu?:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sara je smršala i brutalno izgleda sadaPa traži drugu. Radila je devojka pod imenom Mila, zgodna...
Odlična tantra+nuru. Žena radi profi. 8000RSd ti je 60 min. Na kraj masaže radi nešto između lingam i drkica. Odlično to radi. I ništa van toga.
Jel bio neko, i kakva su iskustva? Hocu da odem na tantru
Presmešne su mi sa ovakvim oglasima, sliku natagarila bulja i sise i napisala nema sexaDa li je neko bio kod ove devojke sa oglasa na masažu?:
Kako si je kontaktirao, probao sam i viber i wa i poziv ne odgovaraOdlična tantra+nuru. Žena radi profi. 8000RSd ti je 60 min. Na kraj masaže radi nešto između lingam i drkica. Odlično to radi. I ništa van toga.
whatsapp, odgovori ona, treba sačekati, jer dok radi ne drka telefon. Ja kad zakazujem, ujutru cimam za termin, ili dan ranije.Kako si je kontaktirao, probao sam i viber i wa i poziv ne odgovara
Kod koje si bio ? Da nije Maya ili neka druga?Thai masaža BWF
insta: maithailux.waterfront
whatsapp: +381 63 8585 851
Salon sređen top, mnogo veći nego na skadarliji.
Zakazao masaža sa aroma uljima jer je bila na akciji 3800 60min.
Devojka masira brutalno, bolju masažu nisam imao skoro.
Pri kraju kaže da se okrenem, masira prednji deo, stavi ruku na kiti i pita da li treba i to da masira. Kao prvo tražila 6000 za drkicu, reko nema šansePitao za oral, prvo se onako stidljivo nećkala, kao ne i smeši se, pitam koliko kaže 10000RSD. Reko mnogo sestro, hoćeš 5000? Prihvatila i krenula. Oral, onako nikakav, msm ništa naroćito sam puši i tjt, drkica uz oral bila odlična, bilo mi krivo što sam tražio oral, bacio pare
nego hteo sam da probam dal će hteti
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|