Da dobro je sad nekad je mesala suncokretovo ulje pa nemozes da se operes dva dana . Ja od tada praktikujem pa ponesem svoje mlekoPa ima ti jos jedan razlog zasto je to tako,manje pranja peskira a i cesto ih samo osusi bez pranja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da dobro je sad nekad je mesala suncokretovo ulje pa nemozes da se operes dva dana . Ja od tada praktikujem pa ponesem svoje mlekoPa ima ti jos jedan razlog zasto je to tako,manje pranja peskira a i cesto ih samo osusi bez pranja![]()
Ana, se godinama pravi da nevidi sta rade a ona insistira na radu bez peskira![]()
Ma taj peškir je najmanji problem
Devojke privatno rade sve i svašta a salon je samo da upoznaš potencijalne klijente i kućne prijatelje![]()
Radi normalno od 14hDa li radi Aurora?
Nisu menjalePa koji je broj od Aurore? Na onaj stari 0616841437 se uopste ne javljaju?
Da, javile su se nakon par pokusaja samo sto je naravno sve popunjeno vec za danas, hvala u svakom slucaju.Nisu menjale
Aktuelan je i dalje
I dalje su na staroj adresi?Da, javile su se nakon par pokusaja samo sto je naravno sve popunjeno vec za danas, hvala u svakom slucaju.
I ja sam pokušao za danas i sve je bilo punoDa, javile su se nakon par pokusaja samo sto je naravno sve popunjeno vec za danas, hvala u svakom slucaju.
NisuI dalje su na staroj adresi?
Pa sad ih je pojačala Katarina bosanka, tamo je pun gas od drkanja. Uzeću carku masažu pa da vidim koja je od njih 4 najbrža u hvatanjuI ja sam pokušao za danas i sve je bilo puno
Morace da se pojačaju
Mislim da im mi ovde pravimo vrhunsku reklamu
Ali sa pravom![]()
Koja je to carska masaža?Pa sad ih je pojačala Katarina bosanka, tamo je pun gas od drkanja. Uzeću carku masažu pa da vidim koja je od njih 4 najbrža u hvatanju![]()
Kraljevska je sa dveKoja je to carska masaža?
Kraljevska je sa dve
A carska valjda navale sve koje su tu, pa koja ga pre dohvati![]()
4 devojkeKoja je to carska masaža?
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|