Beograd Masaze - Review

Hvala na detaljnoj recenziji. Svaka čast
Kod ovih kod kojih sam, mada ni približno kao ti, i ja bio bas je tako bilo. Samo za Ekselenciju nisam pojma imao šta se radi, bio sam ubedjen da je običan salon, pa zato nikad nisam ni išao.
Al je ova mala Zen Ema najaci lik, i meni pisala kako ne radi oral, ja otišao, a ona pri kraju masaže sišla ispod milki stola, ne vidim je, ali osecam da ga dudla. Ja je pitam, jel ga to ipak pušiš, a ona ga izvadi iz usta i rutinski reče, ne 😁 i nastavi, i na kraju ga izdrka po svom licu. Bio sam jednom pre godinu dana, ali vidim da vise nema oglasa na adresaru.
I ova mala Tea sa Vračara, verovatno najbolja pickica kod koje sam bio na masaži i bas šteta sto bas otaljava i masažu i drk.
Jel ta Ema na Nbgd-u?

Hvala na detaljnoj recenziji. Svaka čast
Kod ovih kod kojih sam, mada ni približno kao ti, i ja bio bas je tako bilo. Samo za Ekselenciju nisam pojma imao šta se radi, bio sam ubedjen da je običan salon, pa zato nikad nisam ni išao.
Al je ova mala Zen Ema najaci lik, i meni pisala kako ne radi oral, ja otišao, a ona pri kraju masaže sišla ispod milki stola, ne vidim je, ali osecam da ga dudla. Ja je pitam, jel ga to ipak pušiš, a ona ga izvadi iz usta i rutinski reče, ne 😁 i nastavi, i na kraju ga izdrka po svom licu. Bio sam jednom pre godinu dana, ali vidim da vise nema oglasa na adresaru.
I ova mala Tea sa Vračara, verovatno najbolja pickica kod koje sam bio na masaži i bas šteta sto bas otaljava i masažu i drk.
Jel ta Ema na Nbgd-u?

poslao Maji poruku sad. Pitao samo koja je cena masaze i gde se nalazi? napisala mi
Crna, skracena, velike sise. Sva istetovirana. Mozda malo ganci
poslao Maji poruku sad. Pitao samo koja je cena masaze i gde se nalazi? napisala mi samo greska
Sanja oče da izdrka na kraju ali zna i da bude njen momak uglavnom u drugoj sobi prica sa nekim bas neprijatna situacija ne znas dal će da ti upadne neko

Tačno kao sto rekoh redovna sam mušterija
Masaza je kao i oglas profesionalna sem ako se ne udara reklama pa da bi se navlacili onda prosipamo priču kako radi ovo ili ono ne treba lagati ljude ja sam redovan pa zato i pričam

Dakle pored masaže, dobio sam masažu grudima i drkanje. Nisam napisao da sam imao sex, ili ne znam ti šta već, već masažu na stolu i onda sam prešao na strunjaču na pod i masirala me grudima uz drkanje na kraju. Možda bira s kime će to da radi, možda joj neko fizički privlačniji, neko kulturniji, itd... Sve zavisi. Ne reklamiram ja nju, nije mi ona jedina recenzija ovde, npisao sam ih preko 20.

Ovaj je bio +381 65 9236 641
Nisam pokušavao zvati
A na ovom broju ti je sada mislim ova Tea sto smo je ranije pominjali
062 1981 247
Kada sam joj nedavno pisao na ovaj br na wa, pisala je da rade njih dve sa milki stolom, ona na vračaru i drugarica na NBG u. Poslala mi je fotke sebe i drugarice (bez face), pa bih po telu rekao da je u pitanju Ema. Pa ako bas želiš do Eme, probaj preko plavusice.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh