Beograd Masaze - Review

Odlično masira, ako govorimo sa teraputske strane, ima efekta jako dobrog, dakle ne otaljava posao, već masira vrat, leđa, ruke, noge, listove, itd... Vrlo moguće da mora više puta da se ode ili da odmeri da ste normalni, da bi dobili nešto više. Najviše što sam dobio bila je masaža grudima njenim lepim silikonskim, na kraju lepo drkanje. Svaka preporuka za nju, čista, uredna, kulturna, atmosfera lepa, dakle sve u superlativu, nemam šta negativno da dodam ili napišem.
Koja je cena za nju? Masaza sa rucnom zavrsnicom.

Ja bio navodno obicna masaza ali mislim da moze nesto vise ako se ode par puta.. maserke su top video sam da ima i neka starija ove ostale su od 20 do 30 god
Bila je pre 3 godine Bojana i kod nje je mogla drkica da se dobije, ali nažalost ona više ne radi. Ostale maserke su davale samo masažu. Htedoh da proverim da se nesto nije promenilo u međuvremenu i kod kojih maserki može nešto više

Da li neko zna za neki salon na Nbg?
Naravno sa extra uslugama… 🤣
Moja preporuka Aurora i venera..
Aurora svakako, sigurica ☺️
U Veneri sam bio samo jednom, ali samo obična masaža, iako sam u toku masaže imao utisak da će se na kraju prihvatiti i kite, ništa ne bi od toga. Čak mi je u toku masaže i pomenula da ne radi masažu intimne regije, iako nisam ni pitao.
Bio sam taj jedan put, i maserka koja mi je upala meni nije bas legla, solidna masaža, ali mi se ona nije dopala.
Tu rade još dve, valjda mladje od nje, maserke. Možda je kod njih drugačije.

E ovako par recenzija da dam.
Bio sam u Aurori na masažu, dogovorio se za minut preko wcp. Sat vremena masaže, i to kvalitetne i na kraju ručna koja je vrhunska, mlada cura koja persira sve vreme i na kraju zahvaljuje što sam bio, baš je profesionalna i prijatna.
Bio sam i kod Staše, dogovor danas za sutra... Cura je baš prijatna i komunikativna, odradila mi je ovu skuplju masažu od 80e u spavaćoj, solidno sve radi, ništa posebno. Radi sve sem kontakta to kao samo ko joj se svidi, imao sam sreće pa sam joj se dopao. E sad dal je to fora ili stvarno radi to samo sa momcima koji joj se dopadnu stvarno ne znam. Posle svega toga, ostao sam kod nje još 2 i po sata, gde smo ležali goli, pričali i mazili se sve vreme, znači šta mi sve nije ispričala, čak mi je rekla pravo ime... Vidi se da joj fali neka pažnja, ljubav...baš je nekako da kažem nesrećna, ali je super lik.

E ovako par recenzija da dam.
Bio sam u Aurori na masažu, dogovorio se za minut preko wcp. Sat vremena masaže, i to kvalitetne i na kraju ručna koja je vrhunska, mlada cura koja persira sve vreme i na kraju zahvaljuje što sam bio, baš je profesionalna i prijatna.
Bio sam i kod Staše, dogovor danas za sutra... Cura je baš prijatna i komunikativna, odradila mi je ovu skuplju masažu od 80e u spavaćoj, solidno sve radi, ništa posebno. Radi sve sem kontakta to kao samo ko joj se svidi, imao sam sreće pa sam joj se dopao. E sad dal je to fora ili stvarno radi to samo sa momcima koji joj se dopadnu stvarno ne znam. Posle svega toga, ostao sam kod nje još 2 i po sata, gde smo ležali goli, pričali i mazili se sve vreme, znači šta mi sve nije ispričala, čak mi je rekla pravo ime... Vidi se da joj fali neka pažnja, ljubav...baš je nekako da kažem nesrećna, ali je super lik.
Jel moze kontakt ili link od te Stashe?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh