Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pure relax deluje kao obican salon za masaze. I ovaj drugi isto.Da li je neko isao u Pure relax na Banovom brdu ili Ana massage terapy filmski grad?
Brate hteo sam da probam Art... Zajebavas da hoce sex??Irina iz Zemuna nudi rucnu zavrsnicu, imas Tantra masazu u Sarajevskoj. Ima ona plavusica
neka na Vracaru kod Hrama '04. ali nju interesuju samo pare i da otalja. Art masaza hoce da se kresne ali ne zeli kondom.
Aleksandru iz Zemuna mozes hvatati za sise i hoce da izdrka za 5000.
Biljanica u NS radi sve, najniza tarifa 50€.
I tako ima njih par koje sam pitao a i bio u NS.
Imala je neka Bojana na Smederevcu sa kojom si mogao sve ali joj broj vise nije aktivan, ona voli spontanost (uveknovioglasi).
Na Banovom Brdu je bilo nesto u stanu AKORDAS, dve maserke. I tako
Ako mozes da istrpis koliko zena kenja - svaka cast. Cenovnik ima previsok i ja sam jeBrate hteo sam da probam Art... Zajebavas da hoce sex??Jesi ti trazio ili ona inicirala? I koliko je o
Para, secam se da je imala neki cudan cenovnik...? Hvala unapred![]()
Hvala brate!Ako mozes da istrpis koliko zena kenja - svaka cast. Cenovnik ima previsok i ja sam je
jebo iz inata iskreno. Ima dobro telo, seks je ok ali ne zeli kondom. Cudak veliki, cuvajte se bolesti!
Pitas naravno pri kraju masaze
Jel si bio kod ona Tanje YUBC? Ona je deblja.Bio samtakva neka, moze i krupnija. Moze i dlakava
![]()
Nisam, kako da je nađem?Jel si bio kod ona Tanje YUBC? Ona je deblja.
RadiDa li jos uvijek radi sensual masaza na trgu Nikole Pasica? Bio sam prije godini i po i bilo je stvarno ekstra. Malo poskupo, ali ekstra.
Rade I dalje idi slobodnoDa li jos uvijek radi sensual masaza na trgu Nikole Pasica? Bio sam prije godini i po i bilo je stvarno ekstra. Malo poskupo, ali ekstra.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|