Bio jedan Kinezi. Prevara. Debela baba tetka.
Da li je ovo scam oglas? Na prvu ne lici da jeste, ali cena je bas niska za sve ono sto pise da radi. Je li bio neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio jedan Kinezi. Prevara. Debela baba tetka.
Da li je ovo scam oglas? Na prvu ne lici da jeste, ali cena je bas niska za sve ono sto pise da radi. Je li bio neko?
Preporuka za neku oko zvezdare-cvetkove pijace?
Nema ti ona više od 45, da li si bio?43 god imala pre sedan osam godina.
Jel ima neko iskustva sa ovom milficom?Ako ne mora da bude klinka, ova je pristojna
![]()
Оглас: https://seksi-adresar.co/oglas/ivana/![]()
Jel ima neko iskustva sa ovom milficom?
Zdravo drugari, novi sam ovde.
Jako puno oglasa, teško sve sagledati i biti siguran da nije scma.
Na svaštari puno zgodnih mladih ali da li su zaista prave.
Molim za pomoć i preporuku u BGD sad 2 dana i nemam vremena da istražujem.
Lokacija Novi BGD kod merkatora pa nesto tuda neka proverena...
HVALA![]()
Nameštaja čoveka kod slatkice?! Bar mu reci da se ne traumira čovek ceo život posle..Ova ti je Nbg, ne znam gde tacno ali prica se da je dobra![]()
Slatkiš samo za tebe 💋 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cekam te u svom lux smeštaju.. Prijatna, nasmejana, opuštena.. 23godine SLIKE SU LIČNE SAMO ZA OZBILJNU GOSPODU! Ako zelis samo oral sa zavrsnicom 50€💋 Klasika i oral pola sata 80€ Novi Beograd Cekam te💋seksi-adresar.co
Znači neka drama u najavi..Jel
Nameštaja čoveka kod slatkice?! Bar mu reci da se ne traumira čovek ceo život posle..
Videćemo kad odgovori Janbo, ukucaj slatkica u pretragu na forumu i sve će ti biti jasno. Ne smem ništa više da napišem za najpovlašćeniju grupu "ljudi" na svetu, tri profila su mi obrisali. Nadam se da nije taj, ali ja šta god vidim "slatko" imam rezervu.Znači neka drama u najavi..![]()
Na telegram grupi pricaju da je dobra, ima i recenzija. A ta "slatkica" verovatno mislis na neku drugu (mozda ona sto je post-op)Videćemo kad odgovori Janbo, ukucaj slatkica u pretragu na forumu i sve će ti biti jasno. Ne smem ništa više da napišem za najpovlašćeniju grupu "ljudi" na svetu, tri profila su mi obrisali. Nadam se da nije taj, ali ja šta god vidim "slatko" imam rezervu.
Na njega sam mislio, da. Moja greska Maranaga, samo cepajNa telegram grupi pricaju da je dobra, ima i recenzija. A ta "slatkica" verovatno mislis na neku drugu (mozda ona sto je post-op)
BravoОглас: https://seksi-adresar.co/oglas/ivana/
Ево од мене рецензија за прелепу и презгодну Ивану из групе.
Управо био код Иване из групе. Ивана је једна лепа и згодна девојка са прелепим сисама. Ја сам дошао таксијем тако да нисам ни обраћао пажњу на могућност паркирања за оне што долазе колима.
Што се тиче стана сређен, уредан, поприлично велик. Ивана јако држи до хигијене стана а Ивана предивно мирише.
Разменили смо пар поза. Орал је са кондомом. Мислим да сам остао једно 20 мин, пола сата дуже. Платио сам 1х 120€.
Све препоруке за прелепу и предивну Ивану. Не знам шта бих још рекао сем да је посетите. Нећете се покајати сигурно.
Све препоруке. Ивана 10/10.
Дошао сам чист и окупан тако да не знам ни да ли постоји могућност купања код ње тј нисам ни питао.
Evo je recenzija sa tele grupe
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|