Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda im je fetish nakaza a te takve rade sve..
Ja Elenu ne bih jebao ni za džabe, a kamoli da joj platim 70 evra za pola sata. Možda bih je pojebao jedino ako bi meni neko platio za to (prisilio bih se nekako).Nije, nego nekome smeta što je njemu lično odvratna i ružna, pa stavlja sve što je po njemu "bolesno i ružno" u jednu kategoriju a ovde bi da se bavimo samo "pravim" zenama.
ELENAImate li neke vitke gospodje 45+ za preporuku?
Kakva je..sta sve moze.https://seksi-adresar.co/oglas/najbolja-96/
Ova sa Altine ponovo ima oglas
Jeste, to je Rada na slikama. Samo je pitanje jel joj to pravi nalog na IG pošto ima dosta lažnih naloga.Jel ovo ta famozna Rada?![]()
Radmila Stanković (@radmila_st93) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 5,727, prati: 1,144, objava: 132 – Pogledajte fotografije i videozapise Radmila Stanković (@radmila_st93) na Instagramuwww.instagram.com
Sve moze lagano da se dogovori preko Telegrama. Pisalo se na ovoj, ali i na temi masaze poprilicno o njoj pa potrazi.moze li neko reci nesto o ovoj ruskinji sto radi masaze ? kakva je za dogovor i slicno ?
Jeste to Rada iz Niš. U poslednje vreme je nema jer menja tel stalno. Bio sam kod nje 15 puta. Dobra je ali poslednji put pička joj je smrdela kao pokvarena riba. Umalo nisam povratio. Riba se jebe sa 20 likova dnevno. Kao na traci. UžasJeste, to je Rada na slikama. Samo je pitanje jel joj to pravi nalog na IG pošto ima dosta lažnih naloga.
Koje su cene. Moze li broj telefonaJeste to Rada iz Niš. U poslednje vreme je nema jer menja tel stalno. Bio sam kod nje 15 puta. Dobra je ali poslednji put pička joj je smrdela kao pokvarena riba. Umalo nisam povratio. Riba se jebe sa 20 likova dnevno. Kao na traci. Užas![]()
Koja je ta?Jel bio neko sa onom MILF Bataja?
Može link od njenog oglasa?Jel bio neko sa onom MILF Bataja?
Da nije bilo nekih njenih snimaka po netuJeste, to je Rada na slikama. Samo je pitanje jel joj to pravi nalog na IG pošto ima dosta lažnih naloga.
Nisam bio, ali mislim da radi oral i klasiku, po ovoj jednoj slici ne bih rekao da je njena, neko mi je rekao da je malo deblja.Kakva je..sta sve moze.
U oglasu su neke sljme,koje verovatno nisu njene
Direkt, Martina centar i iskusna dama...Imate li neke vitke gospodje 45+ za preporuku?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|