slobodnjak
Member
Jel se zna sta o njoj? Vidim da je verifikovana, fotke mislim da nisu njene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se zna sta o njoj? Vidim da je verifikovana, fotke mislim da nisu njene.
Što bre.... Možda joj je keva ekstra ribaJa je karo sinoc u nekom stanu kad mi je rekla da su njeni roditelji na spratu pored instant mi se spustio![]()
Nažalost nemam. Inače sve zovem kad vidim oglas jer tad sigurno rade.Jer imas Jos njen broj Jer nema njen oglas?
Pa registruj je. Ili kupi novu koja traje oko mesec dana.Da li imate neki predlog, savet kako da izbegnem da kontaktiram oglase sa privatnog broja? Ranije je sam imao karticu na dopunu ali sad mora i ona da se registruje.
A ko su prva i druga.Jeste,po meni je na visokom drugom mestu, odnoso na deobi drugog mesta, sa još jednom ribom koja se često spominje ovde u poslednje vreme...
![]()
Jel si se isti taj dan dogovorio?Ja se dogovorio sa njom za petak u 21 sat, u pola devet mi šalje poruku da je dobila temperaturu i da joj nije dobro a sad oglasa nema![]()
Jednom sam je nazvao dok je u NS bila, nesto nadrndana bila pa nisam na kraju, msm da je 80e po sata![]()
Unica | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Medena unica visoka 1,65 52kg 😊 24god vrlo opustena i komunikativna cura 😘😘🥰🥰seksi-adresar.co
Bio neko?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |