Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masaze tantra imas na google
Ako se secas kako he izgledao oglas sta je bilo ubtekstu koliko godina
Da je opet prepoznamo ako se pojavi.
Jel oglas bio na SA
Mamu oglasavas na ovom sajfu ili?
Momci kada nego bude imao info ili oglas za ninu spremo neja gs stavi u objsvu
Mnogi bi mu bili zahvalni...
Zvao sam danas, nepostojeći broj.Jel kontaktirao neko?
Znam je ja, jebo sam se je godinama, radila je ispod pančevca kod Šljuke u kafani sa Nevenom Hot. E kad mi je tražila da joj jebem i dečka pedera, reko sam joj nažalost ne mogu ima dlakavu guzuJel bio neko kod jedne Andrijane, radila je pre godinu/dve u borci i u zemunu?
Smedja, plave oci, bomba je izgledala.
Ne mogu da nadjem oglas, kao brineta ili kao nina, tako je bio oglas
Daj kontakt, al bez decka, keve ti...Znam je ja, jebo sam se je godinama, radila je ispod pančevca kod Šljuke u kafani sa Nevenom Hot. E kad mi je tražila da joj jebem i dečka pedera, reko sam joj nažalost ne mogu ima dlakavu guzu![]()
Cum_PassionDaj kontakt, al bez decka, keve ti...![]()
Jel ti poznat ovaj broj da nije od nje
+381 61 6394880
Ali nisi joj jebo decka samo sto ima dlakavu ljabinu hahahahahahahaha ovo je post veslka hahahahahaZnam je ja, jebo sam se je godinama, radila je ispod pančevca kod Šljuke u kafani sa Nevenom Hot. E kad mi je tražila da joj jebem i dečka pedera, reko sam joj nažalost ne mogu ima dlakavu guzu![]()
Tea je vrh, pored Nataše iz Bloka 63 najbolja riba sa SA kod koje sam bio. Lepa brineta 95 godište sa prirodnom guzom i sisama. Mazi se, ljubi se, radi obostrani oral po vrlo povoljnoj ceni, sa njom uvek imam seks kao da mi je devojka. Ocena 10/10.Al bio neko kod neke od ove dve? Posebno me zanima ova druga
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|