Samuel
Well-known member
Pre par meseciKad si ti bio kod Tine? Ja kad sam bio pre skoro godinu, rekla mi je da nema lizanja ni ljubljenja, jer je jednom dobila bakteriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre par meseciKad si ti bio kod Tine? Ja kad sam bio pre skoro godinu, rekla mi je da nema lizanja ni ljubljenja, jer je jednom dobila bakteriju.
064Moze broj od te Sofije? Hvala
Vidi na šta liči, baš si zagoreoDa li je neko bio sa ovom? Ako jeste, kakvo je iskustvo?
Brate, ja volim matorke, ne volim zategnuto žensko telo, podsećame na muškarca, a od toga se ježim. O ukusima se ne raspravlja. Naprimer, kada vidim ove istetovirane, meni je muka. Kao da su štrokave, odmah pomislim da bazde, kao da su iz Marinkove bare. A neko, da bi spavao sa njima, daje i po 300 evrića.064
Vidi na šta liči, baš si zagoreo![]()
Slažem se, pisao sam ja u ranijim recenzijama da me to jako nervira kod ovih Brazilki.Slatka je Livia, ali veliki minus je to što na sajtu piše 80 evra i da završnicom po licu, što je ona kasnije negirala, kao, samo po telu, a šatro će prepraviti da se to doplaćuje. Vidim da još nije prepravila....Definitivno je trebalo da idem kod Karen...Sledećom prilikom.
Uvece je najboljedrugari koje je najbolje vreme otici po vama ?
da li je mozda najbolje ujutru da budete prvi, sta vi preferirate ?![]()
064
Brate, ja volim matorke, ne volim zategnuto žensko telo, podsećame na muškarca, a od toga se ježim. O ukusima se ne raspravlja. Naprimer, kada vidim ove istetovirane, meni je muka. Kao da su štrokave, odmah pomislim da bazde, kao da su iz Marinkove bare. A neko, da bi spavao sa njima, daje i po 300 evrića.
Pre 20h ćeš ove naše teško navatati. A Kina šljaka još od 9, 10 prepodne.Uvece je najbolje
Matori, i ja bih Holanđanku, plavu, talasaste kose, pirgavu...ali ne ide. Kad neće ovi naši fegeti da legalizuju, da Ruskinje, Poljakinje, Čehinje ne cepaju sa cenama, pa lepo izabereš...Svako ima drugaciji ukus i drugacije stvari ga rade, ja npr imam periode kad me radi ovako nesto, imam periode kad me radi ono sto radi 99% ljudiJa na primer ne volim Brazilke a ovde se svi loze na njih. Nesto me odbija u njihovim previse ostrim crtama lica I misicavom telu, nekako su mi pregrube, uopste me ne rade, nisu mi za taj neki lagano seks opet mi nisu ni za neko razvaljivanje. Meni su mnogo bolje Ruskinje i Skandinavke na primer (mada ih ovde nema skoro nikada, probao sam Skandinavku 2 puta u Nemackoj, ubedljivo su najbolje ali su preskupe) ta zenstvenosti, te nezne crte lica, a onda odjednom bude do koske bezobrazna e meni je na primer to wow.
Ova ima min 60 , a pise 28...Nikakva je064
Ova jako dobro izgleda za 50 evrica
Dogovorio sam se sa ovom Karen ali na Wa ima glavu ko trandza. Kakva je uzivo, da se ne zeznem?![]()
Jel si je video uzivo?Ova jako dobro izgleda za 50 evrica
Pisao sam ja ranije recenzije o njoj, otvori moj profil, pa poruke i naći ćeš.
Dogovorio sam se sa ovom Karen ali na Wa ima glavu ko trandza. Kakva je uzivo, da se ne zeznem?![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|