Pa pazi, ona posebno naplaćuje oral, posebno klasiku, za anal ide doplata (ne sećam se koliko beše), imaš i opciju da je jebeš bez kondoma i da joj svršiš u mačkicu, za to je doplata tada bila oko 40-50e, ja naravno na to nisam ni pomišljao. Ali kada sam je zvao ona kao kaže, oral je 30e, klasika 50e, znači možeš samo oral ako hoćeš, možeš samo klasiku, i ja kad mi je rekla da posebno to naplaćuje bio malo u šoku, ali platio 80e za pola sata (tada je bilo toliko, sada nzm koliko naplaćuje). Jednom sam za to vreme, iskreno ne znam dal može 2x ali realno kako izvesti to u 30min meni nije jasno, desilo mi se tipa pre 5godina da sam tako mogao 2x u pola sata, ali prvi put završio za kratko vreme, sada ipak nije tako, otkud znam, možda godine.

Ali ovako kada sam stigao nismo odmah počeli, jer kao bila skuvala kafu za sebe i pitala da li mi je problem da sačekam, rekoh naravno da nije, tako da smo prvo neko vreme sedeli i pričali dok nije popila kafu i ispušila cigaretu, ok je ovako za komunikaciju zaista, nije u fazonu da će te izbaciti ako završiš i ostane ti vremena.