Alexandra je mrsava crnka? Mozes da posaljes link pls?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexandra je mrsava crnka? Mozes da posaljes link pls?
Koja je cena kod Aleksandre. Jel radi oral bez. Ne piše ništa na oglasu. Moj tip su bas takve, mršave ( zgodne ). Vidim da je dosta hvalite. Pa da ne propustim kad je već proverena
Ajde kojih 5?Sa ovim profi kurvama nemaš problem. Kada prođe vreme i kada ih ispratiš iz stana, znaj sigurno da ih više nećeš videti ni čuti, sem ako ih ne zoveš ponovo. Mada sam ja mišljenja da je bolje iznajmiti nešto za tu varijantu. I što kolega gore kaže, bolje 5 njih da izjebeš nego jednu.
Pa ja ti mogu nabrojati 5 samo od ovih koje su trenutno na oglasima, a ako računamo povratnice koje će se vratiti, spisak je još dosta duži:Ajde kojih 5?
Nek bude jedna Aleksandra posto je svi hvalite. Tina druga... I koje ostale 3?
Alexandra ima cenu 250 evra sat vremena, 150 evra pola sata. Voli i da radi duo sa devojkom Darianom, a tada daje popust, pa je na primer pola sata 200 evra za duo.Koja je cena kod Aleksandre. Jel radi oral bez. Ne piše ništa na oglasu. Moj tip su bas takve, mršave ( zgodne ). Vidim da je dosta hvalite. Pa da ne propustim kad je već proverena
Nisam još, u terminu koji mi je odgovarao joj je drugarica bila u crvenim danima. Videću ovih dana da ih uklopim, mada se sad pojavila i Sofia a to ne znam smem li da propustimJesi uradio nesto po ovom pitanju i sa kojom devojkom radi? Aleksandru merkam od letos, tada je bila tu sa Helenom (barem se tako oglasavala na EGE). Helena mi je prvi pik ali tad kad sam se dogovorio sa njom slucajno posecem muda brijacem i morao da otkazem.. Smorio sam se bas.
Nije ti ona pisala.... Nego agent. Oni double bookuju. Ja sam prošle godine popizdeo kad je agent toliko usrao sa onom čuvenom Miom. Bookovao nju, a tu je bukvalno bilo 4-5 devojaka u 2 stana. Dolazim na adresu, jedno 3 lika čekaju ispred svi kuckaju na telefonEvo još jednog upozorenja. Ova Brazilka je jedna od onih koje zovu i dogovaraju u isto vreme, pa ko pre naiđe. Ispalila me je pre neko veče i zato na brzinu dogvorih onu drugu, što nikad inače ne radim i ispalih se za medalju. Moja prethodni post i puna recenzija. A ova krenula da me farba, samo da se istuširam za 5,6 minuta , a ja snimio lika kako ulazi pre mene, i tačno znam da je taj brat, kucka, gleda u telefon ispred ulaza. Da sam došao minut ranije, on bi bio taj koji čeka. Naravno, ova mi još slala i par poruka posle, valjda dok je bila sa ovim, što je skroz bezveze i kao tačno za pola sata piše, come baby, I am ready
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|