aleksandarb97
New member
Na instagramu: neda02_gDrustvo imate neku proverenu sa Instagrama da radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na instagramu: neda02_gDrustvo imate neku proverenu sa Instagrama da radi?
Nisam na wacapPa jel si joj pisao na wacap? Tamo je aktivna uvek ja sinoć kontaktirao za vikend ponovo.
069716907
Pozdrav,da li bih mogao da napišeš nešto više,konkretno o ovoj dami iz Grocke,kako izgleda,koliko god,gde šta kako,blizu sam pa me interesuje da se ne zajebem,ako me razumeš...pozz069716907
Kako znaš?Na instagramu: neda02_g
Probao već, provereno. Samo joj pišite konkretno. Ona je u Leštanima okolina Grocke.Kako znaš?
Devojka radi sve loži se na to da je pokorna u sexu, vredi svaki euro. 100e je druženje al ne gleda na sat znači možeš i sat ipo i duže ostati. Samo joj se javite i napišite šta želite i dogovorite se. Ona je za sve kombinacije.Pozdrav,da li bih mogao da napišeš nešto više,konkretno o ovoj dami iz Grocke,kako izgleda,koliko god,gde šta kako,blizu sam pa me interesuje da se ne zajebem,ako me razumeš...pozz
Kako izgleda, higijena i te stvari ?Devojka radi sve loži se na to da je pokorna u sexu, vredi svaki euro. 100e je druženje al ne gleda na sat znači možeš i sat ipo i duže ostati. Samo joj se javite i napišite šta želite i dogovorite se. Ona je za sve kombinacije.![]()
Mnogo sumljivoNasao sam neku preko fb iz NS, super zgleda, s tim sto ima koje kilo viska. Odmah bacila i slike i video. Trazi samo 100e za celu noc. Jel vam zvuci sumnjivo?
Tebra, sad sam se kuckao sa njom. Pitao sam je za masazu. Za sat I po je sto eura. Jel ona to misli na sex ili mi trazi za masazu sto euraDevojka radi sve loži se na to da je pokorna u sexu, vredi svaki euro. 100e je druženje al ne gleda na sat znači možeš i sat ipo i duže ostati. Samo joj se javite i napišite šta želite i dogovorite se. Ona je za sve kombinacije.![]()
Za komplet druženje.Tebra, sad sam se kuckao sa njom. Pitao sam je za masazu. Za sat I po je sto eura. Jel ona to misli na sex ili mi trazi za masazu sto eura![]()
Ne verujem da je Dabovicka u poslu. Bar ne ovako.Šavija, Dabović kontakt?
Jel mislite na neda02_g ?Za komplet druženje.![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|