Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni bila top. Kovrdzava, plava, sigurno mislimo na istu. Masaza oglas. Uzivala je bas u tome sto radi. Svrsavala redovno pri svakom susretu. Prvo sam isao na masazu, pa posle 2/3 puta presli na full service. Smorio sam se do jaja kad je prestala da radi - samo mi je bez objasnjenja rekla da je prestala, ali to je bilo bas davno, pre nekih 8 godina. Evo kolega kaze da se udala... Nista, cekamo da se razvede.Da li neko zna nesto o plavokosoj matorki iz Zarkova? Radila je pre par godina u nekoj garsonjeri u prizemlju, tamo negde ispod Vera. Male sise, veliko dupe, izmedju 45 i 50 god. Nije bila nesto posebno u poslu, al je bila dobar lik za bleju i pricu. Mislim da se oglasavala kao Irena Beogradjanka ili Irena maserka.
Cuvena Ema/HellBarbie iz Zemuna. Ko voli domine, seksa bez, topina.Hvala svima sto ostavljaju recenzije - u znak zahvalnosti evo moje.
Doduse je bilo pre 2 godine ali devojka jos uvek radi i izgleda jos i lepse. Radi se o domini, dakle bez sekse, doduse dozvoljava da je dodirujete do kolena, a sama dodiruje sta zeli ali kao ti ne smes da iniciras. Prvo, minus zato sto nije bio privatan prostor nego neki jebarnik koji je ona iznajmila, slusao sam kako neko ubija boga u devojci u nekoj drugoj sobi, bio sam u fazonu druze nisam peder al sta joj ovaj radi moze i meni kad ovako uziva.
Elem, dolazim, obucena je u gotik fazonu, slatko lice. Govori nezno, i ima bas nezan zenski glas. Noge 10/10, dosta niza i manja od mene, koza (stopala) prelepa, stomak ravan prelep. Bukv kao da ju je djavo isklesao. Minus zato sto je pusila cigarete jer to mrzim, al kao dosao sam kod domine i sta sad.
Nema oglase na EGE-u i SA-u, ali ima profil na Fet-u, i mozete da joj se javite bilo gde:
![]()
![]()
Miss Emma / HellBarbie
Miss Emma / HellBarbie. Sviđa mi se: 2541 · 10 govori o ovome. Rude Goth Domina🧛🏻♀️I offer humiliation & pain only!⛓️ Send💸💰and OBEY. ~ OF @ missemma666www.facebook.com
U sustini, ocena je 8/10 jer je plavusa bas nisu moj tip i mrsava je za moj ukus (ne premrsava).
Da je vidite na ulici hteli bi ste da je izjebete na licu mesta u sustini, samo sto ne nudi bas tu uslugu (moze ona vas), al eto.
Ahahahahhaahahahhaha. Koji ste vi ludaci.Cuvena Ema/HellBarbie iz Zemuna. Ko voli domine, seksa bez, topina.Objavljuje redovno fotke sa full licem, ne krije se, sto je za respect. Bas je pro/lifestyle domina. Ako me ikada smori regulare prica, idem kod nje.
P.S. voli da kara strap-om, priznaj da si probao....![]()
sta radis jos.... pije krv... moli se satanu ???Cuvena Ema/HellBarbie iz Zemuna. Ko voli domine, seksa bez, topina.Objavljuje redovno fotke sa full licem, ne krije se, sto je za respect. Bas je pro/lifestyle domina. Ako me ikada smori regulare prica, idem kod nje.
P.S. voli da kara strap-om, priznaj da si probao....![]()
Brate, stvarno pije krv, ali samo od licnih robova (da, ima ih 2). Stan joj je sredjen u goth fazonu. I da, voli da se slika po grobljima, ima par fotki na profilu...sta radis jos.... pije krv... moli se satanu ???gde inace zivi? u drakulinom dvorcu....
nisam gledao profil.. nekorstim fb, insta i sva ta sranja.. ali prve te fotke koji mogu da vidim... lepo kazem.. lici na to.. crna ruza ta konekcija..Brate, stvarno pije krv, ali samo od licnih robova (da, ima ih 2). Stan joj je sredjen u goth fazonu. I da, voli da se slika po grobljima, ima par fotki na profilu...
Ne lazem, stvarno...Ne pitajte kako znam... Sve su info sa fet-a. Lud sajt.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|