Čuo sam da radi svašta od fetisha... To me privuklo, a još Hrvatica a još matorka... Baš mi zao sto nisam stigao da odem dok je bila aktivnaNema dugo Zagrebcanke Balerine,znate LI Jel radi,matorka je brutalna kako radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuo sam da radi svašta od fetisha... To me privuklo, a još Hrvatica a još matorka... Baš mi zao sto nisam stigao da odem dok je bila aktivnaNema dugo Zagrebcanke Balerine,znate LI Jel radi,matorka je brutalna kako radi
Pa još i balerina hahaha nema daljeČuo sam da radi svašta od fetisha... To me privuklo, a još Hrvatica a još matorka... Baš mi zao sto nisam stigao da odem dok je bila aktivna
Ne znam, pricao sam sa njom uobičajeno kao i sa ostalim devojkama sa oglasa, bez nekih preteranim pitanja, ali uvek me otkaci, nije mi jasno zastoZvao prvi put I sve kulturno,zakazao I odma otisao...Ako je ispitujes I po njenom vidi da nisi siguran nece se vise javiti...Ima I Kako usta STO kazu na levu nogu
Nju sam dobio jednom pre 7,8 godina, ali nije imala smestaj i nismo se uspeli da se poklopimo za smestaj. Skoro sam bio u Bg, imao prazan stan cele nedelje i zvao je svaki dan, nije se javljalaIsto I ona Knjizevnica ja se ubi ali tesko
Imala je Stan KOD nekog drugara KOD francuske ambasade,lik mi Pricao STO je bio I kaze jeste telo sve Kao na slikama I bolje Jedino nije aktivna ali jebazovna do bola,kaze ove mlade nemaju takvo teloNju sam dobio jednom pre 7,8 godina, ali nije imala smestaj i nismo se uspeli da se poklopimo za smestaj. Skoro sam bio u Bg, imao prazan stan cele nedelje i zvao je svaki dan, nije se javljala
U tom periodu kada sam je dobio nije imala, u razgovoru je bila jako kulturna i pristojna, vidi se da je stvarno neka intelektualka, književnica, samo je mana sto ju je teško dobiti. Na slikama izgleda prebrutalno, prava milfImala je Stan KOD nekog drugara KOD francuske ambasade,lik mi Pricao STO je bio I kaze jeste telo sve Kao na slikama I bolje Jedino nije aktivna ali jebazovna do bola,kaze ove mlade nemaju takvo telo
Dada telo ove od 20god da pozavideU tom periodu kada sam je dobio nije imala, u razgovoru je bila jako kulturna i pristojna, vidi se da je stvarno neka intelektualka, književnica, samo je mana sto ju je teško dobiti. Na slikama izgleda prebrutalno, prava milf
meni se ona nikad ne javlja. zvoni do kraja i nista. danima sam pokusavao.Isto I ona Knjizevnica ja se ubi ali tesko
da, isto.Nju sam dobio jednom pre 7,8 godina, ali nije imala smestaj i nismo se uspeli da se poklopimo za smestaj. Skoro sam bio u Bg, imao prazan stan cele nedelje i zvao je svaki dan, nije se javljala
Sunce joj j...mda, isto.
haha nije losa ideja kad bi mogli da dopremoSunce joj j...mDAJ da joj nekako kazemo da dodje na forum I da vidi koliko I'ma obozavatelja..valjda bi onda
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|