Neko je izgleda dobio popust 20 jevreja pa pevnuo kuravama za ovaj forum pa se domacice odmah bacile na botovanjeNataša mi je prva eskort riba koju sam jebao na jesen 2022. od tada sam kod nje bio desetak puta i nikakve tetovaže nisam primetio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko je izgleda dobio popust 20 jevreja pa pevnuo kuravama za ovaj forum pa se domacice odmah bacile na botovanjeNataša mi je prva eskort riba koju sam jebao na jesen 2022. od tada sam kod nje bio desetak puta i nikakve tetovaže nisam primetio.
kakav ti je iskustvo bilo sa njom![]()
Kod mene u smeštaju u centru grada ♥️ Privatan oglas | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Kod mene u smestaju u centru grada. Prirodna smedjokosa devojka bez silikona Oglas je privatan i visoka sam 175 cm i grudi su 4 prirodne. Ne idem na adresu tako da me ne pitajte to a higijena je najbitnija i diskrecija zagarantovana SEX BEZ KONDOMA NE RADIMseksi-adresar.co
Bio kod ove crnogorka nije Sandra Baksa iz rijalitija.
Prosek nista spektakularno plavusa oko 30 strije celulit na sve strane ne bih ponoviokakav ti je iskustvo bilo sa njom
Jel vredi otici kakao izgleda...
Ko je ta matorka? Koji oglas?Kolege, da li nam se pojavila matorka iz 29og, ja probao jutros, ali slaba vajda, mozda je otisla malo na more![]()
Uglavnom generalna prica predstavljaju se kao azdaje,gromovi,bombe,tako i naplacuju a u realnosti ofucane majke 2 3 deteta i sa slikama nemaju veze vec prosecne ili uglavnom daleko ispodprosecne likuseProsek nista spektakularno plavusa oko 30 strije celulit na sve strane ne bih ponovio
Ovo je opaka navlakusa a ti si decko njen ili njihov PR vidi se lagano
Tetovaže su oklonjene, moderni telefoni imaju AI koji to radi - a na slikama ona drži iPhone, tako da sigurno ima tu funkciju.Jeste vi momci jebali nju ili ne???Kakve tetovaze nema na slikama tetki ili vi procenjujete peskire,apartmane.. Pet iskustava i pet razlicitih prica a izgleda nju niko video nije a daleko od toga da je jebo
Dobro je što te blokirala, dalje od nje ćaknuta totalno. Brdo ljudi se žalilo na njuKomunikacija sa njom je preko SMS poruka. Prvo, odgovorila mi posle sat vremena. Kada sam je pitao da li može završnica po licu, ona, umesto da mi odgovori da ne može, ako već ne može, napisala "odjebi, traži dalje". Pokušao da joj pošaljem još 1 poruku, ali bio blok.
Nema je dugo. Najveći fetiš joj je lizanje bulje. I to radi odlično. Možda najbolje koje sam doživeo. I uživa u tome. Voli i duboko grlo. Onako da se davi. Luda načisto. A svršavanje je dok je jebeš u usta. Tako da nemaš drugo mesto da svršiš sem u grlo.Zna li neko da li Zagrepčanka Balerina daje da joj se svrši u grlo?
Snimilo je par kolega u cudno vreme i veoma interesantno obucenu, pa pokusavamo da je identifikujemo, za sada ne znamo da li je ima na nekim oglasima i da li uopste i radi, nema je sad neko vreme, nadam se da je otisla na odmor negde, a da nije nestal zauvekKo je ta matorka? Koji oglas?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|