Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ova ala???kakva jeMomci imate u B.Luci ruskinju, na EGE oglasima. Odlična je. 10-ka. Imate i Ivanu sa CoL, trenutno je u B.L ali sto se mene tiče za zaobići. I imate i kineskinju.
To je ta ruskinja. Meni top. Ili ja imam fetiš na te ruskinje, meni je eksta. Išao sam 2 puta većJel ova ala???kakva je
baci link ili kontakt.To je ta ruskinja. Meni top. Ili ja imam fetiš na te ruskinje, meni je eksta. Išao sam 2 puta već. Nije samo seks. Imaš osećaj pravog GFE. Top top. I ako je mali apartman, garsonjera, bubali smo se na svim lokacijama po stanu
![]()
Ma dobra je na slikama vidi seTo je ta ruskinja. Meni top. Ili ja imam fetiš na te ruskinje, meni je eksta. Išao sam 2 puta već. Nije samo seks. Imaš osećaj pravog GFE. Top top. I ako je mali apartman, garsonjera, bubali smo se na svim lokacijama po stanu
![]()
Ima na EGE Banja Luka kontakt. Tamo je u Duška Koščice.baci link ili kontakt.
I nije Ivana, Ivana je hrvatica ona buca sa EGE. SIsto za izbegavati. Ja sam mislio na srbijanku Lenku, onu mršavu. Isto za izbegavati.Momci imate u B.Luci ruskinju, na EGE oglasima. Odlična je. 10-ka. Imate i Ivanu sa CoL, trenutno je u B.L ali sto se mene tiče za zaobići. I imate i kineskinju.
Juce sam bio kod Ivane i prije 6-7 mjeseci. Moze proci za oral i isprazniti se za tu cijenu. Ostalo i nije bas nesto. Prije je bila ljubaznija i prijatnija a juce onako, ali nije odvratna i neljubazna. Ne skida majicu ali higijena je ok i jako uredan stan.I nije Ivana, Ivana je hrvatica ona buca sa EGE. SIsto za izbegavati. Ja sam mislio na srbijanku Lenku, onu mršavu. Isto za izbegavati.
Dozvoljava i tusiranje ako treba.Juce sam bio kod Ivane i prije 6-7 mjeseci. Moze proci za oral i isprazniti se za tu cijenu. Ostalo i nije bas nesto. Prije je bila ljubaznija i prijatnija a juce onako, ali nije odvratna i neljubazna. Ne skida majicu ali higijena je ok i jako uredan stan.
Koliko ti liče lažeš, petljaš i lupaš gluposti ja ne mogu da vjerujem. Tebi ako je ta Ruskinja 10-ka ti definitivno nisi u vinklu. Poslala riba sliku, nit sisa nit guzice a babunov šupak joj na usnama...kakva crna 10-ka, Bog ti dao pamet...Momci imate u B.Luci ruskinju, na EGE oglasima. Odlična je. 10-ka. Imate i Ivanu sa CoL, trenutno je u B.L ali sto se mene tiče za zaobići. I imate i kineskinju.
Prijatelju ja sam je dva puta kresao. I kažem ti da je 10-ka. Po mom ukusu. Ako je nisi video uživo, i nisi spavao sa njom glupo je da komentarišeš. Ali dobro.Koliko ti liče lažeš, petljaš i lupaš gluposti ja ne mogu da vjerujem. Tebi ako je ta Ruskinja 10-ka ti definitivno nisi u vinklu. Poslala riba sliku, nit sisa nit guzice a babunov šupak joj na usnama...kakva crna 10-ka, Bog ti dao pamet...
On ne spava sa zenama on ih jebePrijatelju ja sam je dva puta kresao. I kažem ti da je 10-ka. Po mom ukusu. Ako je nisi video uživo, i nisi spavao sa njom glupo je da komentarišeš. Ali dobro.
Imaš kineskinju kod studenjaka. Ako je nisu zamjenili u međuvremenu, ova nije loša i 100€ sat.Ima li neko kontakt neke zene od preko 50 godina da je aktivna u Banja Luci
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|