BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Momci imate u B.Luci ruskinju, na EGE oglasima. Odlična je. 10-ka. Imate i Ivanu sa CoL, trenutno je u B.L ali sto se mene tiče za zaobići. I imate i kineskinju.

I nije Ivana, Ivana je hrvatica ona buca sa EGE. SIsto za izbegavati. Ja sam mislio na srbijanku Lenku, onu mršavu. Isto za izbegavati.
Juce sam bio kod Ivane i prije 6-7 mjeseci. Moze proci za oral i isprazniti se za tu cijenu. Ostalo i nije bas nesto. Prije je bila ljubaznija i prijatnija a juce onako, ali nije odvratna i neljubazna. Ne skida majicu ali higijena je ok i jako uredan stan.

Momci imate u B.Luci ruskinju, na EGE oglasima. Odlična je. 10-ka. Imate i Ivanu sa CoL, trenutno je u B.L ali sto se mene tiče za zaobići. I imate i kineskinju.
Koliko ti liče lažeš, petljaš i lupaš gluposti ja ne mogu da vjerujem. Tebi ako je ta Ruskinja 10-ka ti definitivno nisi u vinklu. Poslala riba sliku, nit sisa nit guzice a babunov šupak joj na usnama...kakva crna 10-ka, Bog ti dao pamet...

Koliko ti liče lažeš, petljaš i lupaš gluposti ja ne mogu da vjerujem. Tebi ako je ta Ruskinja 10-ka ti definitivno nisi u vinklu. Poslala riba sliku, nit sisa nit guzice a babunov šupak joj na usnama...kakva crna 10-ka, Bog ti dao pamet...
Prijatelju ja sam je dva puta kresao. I kažem ti da je 10-ka. Po mom ukusu. Ako je nisi video uživo, i nisi spavao sa njom glupo je da komentarišeš. Ali dobro.

Imam jedan predlog. Ajmo se mi sa B.L regije dogovoriti. Neka neko predloži curu koja je lijepa da je u BiH. I da joj svi pišemo da dođe i u B.Luku. ako bude imala više kontakata sigurno ce doći. A neka neko ovde predloži.

Evo npr. broj od Minei. Kažu ovi na BiH forumu da je cura dobra, 100€ sat. A ovo joj je br. Trebutno je u Lukavici. Pa da joj pišemo da dođe u B.Luku. Ako ste za 063225290. A isto tako se možemo dogovoriti i za neku EGE strankinju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh