A ti si feajer u p.m. Pitanje jesi li ikada išta jebao a da nisi platio.Pa za tebe su samo ciganke za 50 KM to je tvoj maksimum nema sta dalje pricati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si feajer u p.m. Pitanje jesi li ikada išta jebao a da nisi platio.Pa za tebe su samo ciganke za 50 KM to je tvoj maksimum nema sta dalje pricati
Samo dok sam tebe pravio,tad je bilo dzabeA ti si feajer u p.m. Pitanje jesi li ikada išta jebao a da nisi platio.
Ha ha pa tebe nisu prvo znali napraviti a ti da napraviš nekoga. Tebe otac dok je pravio pio je pivo i čitao humorSamo dok sam tebe pravio,tad je bilo dzabe
Sta si joj ti makro,ili to ona sama sebe hvaliOva cura je trenutno u Bg-u, dosla bi u Banjaluku na par dana ako bi bilo par sigurnih klijenata. Znaci cura je 1/1, nevjerovatno prijatna, uzivo ljepsa nego ja slikakama, prica engleski odlicno, mogu sve poze, oral bez kondoma, cijena 150e za sat u poredjenju sa ostalima stvarno povoljno
Bilo bi super da nam Megan dođe!Ova cura je trenutno u Bg-u, dosla bi u Banjaluku na par dana ako bi bilo par sigurnih klijenata. Znaci cura je 1/1, nevjerovatno prijatna, uzivo ljepsa nego ja slikakama, prica engleski odlicno, mogu sve poze, oral bez kondoma, cijena 150e za sat u poredjenju sa ostalima stvarno povoljno
Nisam nikakav makro, nego je cura bila ovdje u Crnoj Gori i bio sam kod nje, ostali smo u kontaktu i cura je stvarno nevjerovatno prijatna. Otisla je za Beograd i kaze da ima slabo posla, pa reko da joj malo pomognem i posavjetovao sam je da proba manje mjesto, a vidim da se vi iz Banja Luke zalite da je slaba ponuda kod vasSta si joj ti makro,ili to ona sama sebe hvali
Vidis kako si dusicaIma mesta za sve...neka proba...
Dobrodosla......
Radis li ti kurvica22 kako doci do tebeVidis kako si dusica
Radim jasta ne silazim sa kurca,evo malo odahnem i virnem sta ima ovdeRadis li ti kurvica22 kako doci do tebe
Ha Ha Ha, koja legenda. Umirem.Radim jasta ne silazim sa kurca,evo malo odahnem i virnem sta ima ovde
Pozdrav.. poslom sam u Bl, ima li ko preporučiti nesto..cini mi se po objavama bas slab izbor
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|