Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedini iskren odgovor!To se kaže, puši samo najboljim prijateljima.

Jel imas sta tiiMal ista BL LK Gradiska neko neki kontakt za razmjeniti
Niko da se javi bila je neka mala ali nista snicim a neda joj se nikadNađe li se šta iz Gradiške?
Eee kako je nekad u Gradišci bilo dobrih cura i kvalitetnog seksa, pa onda u Srbac, a svaka se daje samo da nisi iz sela, a tek u BL, izađeš i kažeš da živiš tu iza u zgradi i da dođe na after, eee da...iMal ista BL LK Gradiska neko neki kontakt za razmjeniti
Prika bio si mlad i bezbrižan. E to je objašnjenje.Eee kako je nekad u Gradišci bilo dobrih cura i kvalitetnog seksa, pa onda u Srbac, a svaka se daje samo da nisi iz sela, a tek u BL, izađeš i kažeš da živiš tu iza u zgradi i da dođe na after, eee da...
Veliki broj je njih otišao u dijasporu, a ostale se udale ili ostarile...Prika bio si mlad i bezbrižan. E to je objašnjenje.
Ostarili ste i vi...Veliki broj je njih otišao u dijasporu, a ostale se udale ili ostarile...
 Ili ste pili iz fontane mladosti, pa ste stalno mladi, zgodni.!?
 Ili ste pili iz fontane mladosti, pa ste stalno mladi, zgodni.!? 
U godinama da, fizički sam I dalje fit i u treningu... borba mora biti neprestanaOstarili ste i vi...Ili ste pili iz fontane mladosti, pa ste stalno mladi, zgodni.!?
Ko drugih vidite sve mane, ali na sebi ne
U godinama da, fizički sam I dalje fit i u treningu... borba mora biti neprestana
HAHAHA
I ja sam u formi i ako sam staraU godinama da, fizički sam I dalje fit i u treningu... borba mora biti neprestana
HAHAHA

To mačkoI ja sam u formi i ako sam stara
 Da je nama samo 10 % onoga sto oni imaju i to legalizovano.
 Da je nama samo 10 % onoga sto oni imaju i to legalizovano. |   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |