LosaHercegovka kakva je??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LosaHercegovka kakva je??
sto se bh tice sve i jedan je fake, sem Zane u BN, ostalo zaboravi..Nisam čitao sve stranice pa se izvinjavam ako je već pisano o tome, ali me zanima kakvo je vaše iskustvo sa curama sa sajta seksi-adresar. Vidim da su uglavnom fejk slike i plaćanje bonovima, pa me zanima jel neko bio kod neke sa tog sajta i kakva su iskustva?
koje pola bolan, na as oglasima kaoi na SA (u bh) sve i jedan FAKE.. osim Zane.. na as oglasima debili cak naprave nalog kao musko i onda se oglasavaju kao cure.. retardi nepismeni ali et.. valjda jos imaju klijentele cim ljudi vidis pitaju da li je FAKE znaci da i plate da provjere samo to ne iznose ovdjeAdresar sve lazno …as oglasi pola pola
Pardon da…mada je na as znalo biti par…koje pola bolan, na as oglasima kaoi na SA (u bh) sve i jedan FAKE.. osim Zane.. na as oglasima debili cak naprave nalog kao musko i onda se oglasavaju kao cure.. retardi nepismeni ali et.. valjda jos imaju klijentele cim ljudi vidis pitaju da li je FAKE znaci da i plate da provjere samo to ne iznose ovdje![]()
Kazu da ko god plati bonom kurvu, odmah bude oslobodjen vojne obaveze.Nisam čitao sve stranice pa se izvinjavam ako je već pisano o tome, ali me zanima kakvo je vaše iskustvo sa curama sa sajta seksi-adresar. Vidim da su uglavnom fejk slike i plaćanje bonovima, pa me zanima jel neko bio kod neke sa tog sajta i kakva su iskustva?
Layla… tu je jos 3 dana…. KlasaPreporuka neka za Banja Luku?
Koji profilLayla… tu je jos 3 dana…. Klasa
Uh bio sam drug sad u nedjelju klasa i poLayla… tu je jos 3 dana…. Klasa
Moze li broj neki kontaktLayla… tu je jos 3 dana…. Klasa
Mislio sam kod hercegovke sutra da vidim kakva je cini se dobra na sliciLayla… tu je jos 3 dana…. Klasa
Mislio sam kod hercegovke sutra da vidim kakva je cini se dobra
A ko je ta hercegovkaOnako osrednja,al jebe se ko zmaj
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|